Master of Public Governance

Optagelse

Master of Public Governance-uddannelsen er et vigtigt skridt i karrieren for dig, der ønsker at uddanne dig yderligere for at kunne manøvrere i dagens dynamiske offentlige sektor - og som værdsætter en fleksibel uddannelse, der kan tilpasses din kalender, dit familieliv og dine arbejdsudfordringer.

Download vores moduludbudskatalog og ansøgningsskema for foråret 2018 herover. Der er ansøgningsfrist den 1. november 2017.

Bemærk at der er et ansøgningsskema til nye studerende og et til igangværende studerende.

Adgangskrav
Hvis du vil tage en MPG, er der nogle krav, du skal opfylde. Du skal have mindst én af følgende uddannelsesbaggrunde:

  • En bacheloruddannelse.
  • En professionsbacheloruddannelse.
  • En diplomuddannelse i ledelse.

Du skal også have mindst to års relevant erhvervserfaring, herunder erfaring med ledelsesopgaver og/eller ledelsesansvar fra nuværende eller tidligere stilling. Ved vurderingen af ansøgerne vil der blive lagt vægt på, at ansøgerens erhvervserfaring som helhed er relevant for uddannelsen.

Ansøgere vil også kunne optages, hvis de ud fra en konkret vurdering har uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med de nævnte uddannelser.

Merit
Det er muligt at søge om merit for moduler, der ækvivalerer uddannelseselementer på MPG, det vil sige det skal være elementer på masterniveau. Kontakt MPG-sekretariatet for spørgsmål og vejledning.

Ansøgningsfrister
Du kan søge om optagelse på MPG to gange om året. Ansøgningsfristerne er 1. maj og 1. november. På de moduler, hvor der er flere ansøgere end pladser, tildeles pladserne efter ansøgningstidspunkt.

Ansøgningsfristen for foråret 2018 til det både MPG holdforløb og MPG fleksibelt forløb den 1. november 2017, men vi optager så længe der er restpladser på vores moduler.

Download

Moduludbudskatalog foråret 2018

Fleksibelt forløb:

Ansøgningsskema til fleksibelt forløb for nye studerende forår 2018

Ansøgningsskema for igangværende studerende forår 2018

Holdforløb:

Ansøgningsskema til MPG holdforløb forår 2018 for nye studerende

 

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 02/11/2017

Kontakt MPG sekretariatet

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV080
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3815 3633
Email: mpg@cbs.dk