Master of Public Governance

Opbygning

Du kan vælge mellem et 2-årigt holdforløb eller et fleksibelt forløb - læs om den overordnede struktur på uddannelsen herunder.

Fleksibelt forløb eller holdforløb?

Du har mulighed for at tage din MPG-uddannelse som et 2-årigt holdforløb eller som et fleksibelt forløb på 2-6 år. Læs om opbygningen på de enkelte forløb, ved at vælge dem i undermenuen i venstre side.

Uanset hvilket forløb du vælger, består din masteruddanelse af 60 ECTS fordelt på en række obligatoriske og valgfrie moduler.

Nedenstående model giver et overblik over, hvilke elementer din uddannelse indeholder, uanset hvor lang tid du bruger på at gennemføre den.

MPG overblik moduler

 • Det obligatoriske forløb:
  Består af to underforløb og skal gennemføres både på holdforløbet og det fleksible forløb.
 • Obligatoriske ledelsesfaglige moduler:
  På det 2-årige holdforløb er moduler valgt for dig. På det fleksible forløb vælger du fire ud af seks mulige moduler.
 • Valgfri moduler:
  Du vælger selv dine valgfri moduler på begge forløb.
 • Mastermodulet:
  Afslutter uddannelsen og skal gennemføres både på det 2-årige holdforløb og det fleksible forløb.

Forskningsbaseret undervisning

Master of Public Governance fokuserer på det ledelsesfaglige område, herunder særligt det personlige lederskab. På uddannelsen fordyber deltagerne sig i problemstillinger fra egen organisation.

I undervisningen inddrages konkrete udfordringer fra deltagernes arbejdsplads, og der løses praktiske cases. Undervisningen på MPG er et samspil mellem det personlige lærings- og udviklingsforløb samt kernefaglige elementer, som relaterer sig til din praksis som leder. Det gør undervisningen relevant for den enkelte deltager og sikrer samtidig et højt udbytte for den enkeltes arbejdsplads.

Undervisningen på MPG er forskningsbaseret, hvilket giver et højt fagligt niveau og en høj grad af aktualitet. Uddannelsen kan designes ud fra dine egne behov og vil afspejle udfordringer i din ledelsesvirkelighed.

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 03/04/2018

Kontakt MPG-sekretariatet

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV080
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3815 3633
E-mail: mpg@cbs.dk