Mød tre af Danmarks skarpeste erhvervsprofiler

Paneldebatten på årets konference om offentlig ledelse udfordrer repræsentanter fra både den private og den offentlige sektor på, hvorvidt deres ledelse skaber offentlig værdi.

04/09/2018

Vær med når panelet diskuterer offentlig værdiskabelse

En paneldebat med nogle af erhvervslivets fremmeste profiler er et fast og eftertragtet programpunkt på MPG’s årlige konference om offentlig ledelse. I år kan du glæde dig til at stifte bekendtskab og diskutere årets tema med tre nøje udvalgte profiler fra både den private og den offentlige sektor, som hver især vil redegøre for, hvordan de arbejder med offentlig værdiskabelse samt komme med bud på, hvordan de selv og vi alle kan sætte større fokus på, hvordan vi skaber mere og bedre offentlig værdi.

Årets paneldeltagere er...

Årets første paneldeltager og repræsentant fra kulturlivet er generaldirektør i DR, Maria Rørbye Rønn. Maria Rørbye Rønn har en fortid i hhv. Justitsministeriet og Kulturministeriet, inden hun i 1995 kom til DR, hvor hun siden 2011 har været generaldirektør. I kraft af hendes rolle som leder i en statsejet kulturinstitution kan Maria Rørbye Rønn bidrage med indsigt og holdninger til ledelse i en organisation med mange styringslogikker og interessenter.

Årets anden paneldeltager er Lars Frelle-Petersen, tidligere direktør i Digitaliseringsstyrelsen og nuværende Digital Direktør i Dansk Industri. Med mange års erfaring fra topstillinger i diverse ministerier og departementer kan Lars Frelle-Petersen nu med sin indtræden på det private arbejdsmarked komme med betragtninger omkring, hvordan der bedrives ledelse og værdiskabelse i begge sektorer.

Årets tredje paneldeltager er administrerende direktør i økonomiforvaltningen i landets største kommune. Peter Stensgaard Mørch har gjort karriere på topposter i en række af landets ministerier, og han kan fra sin position i en offentlig økonomiinstans bl.a. redegøre for, hvordan han som leder balancerer økonomisk effektivitet og kvalitet og desuden håndterer økonomiske hensyn ift. at skabe værdi for København Kommunes borgere og ansatte.

Paneldebatten faciliteres af vores trofaste og engagerede vært, Jacob Rosenkrands – kendt fra DR2 og ikke mindst for sin dybdeborende journalistisk og rolle som erfaren og dreven analytiker og interviewer, som formår at skære ind til benet i enhver debat. Jacob Rosenkrands vil udfordre panelets deltagere på deres professionelle virke i relation til årets tema, og derudover inddrages publikum naturligvis også i debatten.

Se konferencens fulde program og tilmeld dig her.
 

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 08/10/2019