Fællesoffentlig ledelse – nyt valgfag på MPG fra efteråret 2019.

Moduludbuddet for efteråret 2019 offentliggøres d. 1. april. På listen over moduler er det nye valgfag ”Fællesoffentlig ledelse – Policy, strategi og praksis”, som giver mulighed for at arbejde i dybden med de strategiske ledelsesudfordringer, der opstår i det tværgående arbejde med at løse fælles problemstillinger.

 
21/03/2019

Integration, arbejdsløshed og sundhed er eksempler på velfærdsudfordringer, som en enkelt sektor, forvaltning eller institution ikke kan løse alene. Problematikkerne omkring det at mobilisere handling på tværs af forvaltnings- og hierarkiske søjler tager MPG op med et nyt valgfag om fællesoffentlig ledelse og udvikling, som samtidig bliver en del af en ny toning på uddannelsen. Flere toningsforløb vil komme til. Med en toning bliver det mere tydeligt, hvor deltageren har lagt vægten i sit udviklingsforløb.
 
”Fællesoffentlig ledelse – Policy, strategi og praksis” på 9 ECTS-point bygger videre på det Obligatoriske Ledelsesfaglige Modul ”Ledelse af reform og forandring”. Det forudsættes derfor, at deltagerne på valgfaget har gennemført reformmodulet.
 
Læs mere om ”Fællesoffentlig ledelse – Policy, strategi og praksis” og de andre moduler på MPG i efteråret 2019, når de offentliggøres på cbs.dk/mpg d. 1. april.
 
Der tildeles moduler efter først-til-mølle princippet.
 

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 21/03/2019