Derfor deltager vi på årets MPG-konference

Muligheden for et metablik på dagligdagen sammen med kolleger samt et fokus på det særlige ved at arbejde i en offentlig organisation. Sådan begrunder to ledere deres deltagelse på efterårets MPG-konference.

04/09/2018

Fælles inspiration på konferencer

”Jeg blev gjort opmærksom på konferencen af min lederkollega, og vi deltager tre ledere sammen. Vi ser det som en mulighed for at få fælles inspiration og for at ’gå op i helikopteren’ sammen og få et metablik på det at arbejde med offentlig ledelse i et velfærdssamfund.

Jeg glæder mig særligt til at høre mere om begrebet ’public value’ fra professor Mark H. Moore fra Harvard University. Konferencens tema om offentlig værdiskabelse har vel været aktuelt hele tiden. Men man kan sige, at jo mere effektive, vi skal være i den offentlige sektor, jo mere skal vi kunne fokusere på offentlig værdiskabelse.”

- Jon Gade, uddannelsesleder ved Institut for Læreruddannelse på Campus Carlsberg

MPG konference

Offentlig værdiskabelse hjælper til at holde fokus

”Jeg synes, MPG er god til at sætte spot på de aktuelle ledelsestrends og ledelsesudfordringer, samtidig med at jeg på konferencen kan snuse lidt til indholdet på MPG, som jeg nok gerne vil tage på et tidspunkt. Tidligere konferencer har desuden givet mig nogle nuancerede bud på både udfordringer og ledelsesmæssige greb i offentlige organisationer, og i år deltager jeg for at få inspiration til at arbejde både strategisk og tværgående med skabelse af offentlig værdi.

Jeg ser særligt frem til Mark H. Moores oplæg, fordi han pinpointer det særlige ved at arbejde i en offentlig organisation. Offentlig værdiskabelse er et vigtigt emne, fordi det hjælper til at holde fokus, når man udfordres af andre dagsordener i den daglige ledelse.”

- Louise Svarre Jakobsen, sekretariatsleder i Social- og Sundhedsforvaltningen, Brøndby Kommune

MPG konference

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 08/10/2019