Ansøg nu – MPG-uddannelsen begynder i 2018

Skal 2018 være året, hvor du styrker dit lederskab? Ansøg nu, og bliv en del af Danmarks førende masteruddannelse for offentlige ledere. Du kan vælge mellem det fleksible forløb og holdforløbet.

 
13/12/2017

Styrk dine lederkompetencer og skab et netværk for livet med en Master of Public Governance – Danmarks førende masteruddannelse for offentlige ledere. Til januar er der opstart på MPG, og du har stadig chancen for at komme med.

MPG klæder offentlige ledere på til at møde de krav, der er til offentlig ledelse i dag og i fremtiden, og der er stadig pladser på både holdforløbet og det fleksible forløb.

Holdforløbet

Forløbet er designet til ledere, som ønsker et toårigt sammenhængende forløb på et fast hold af medstuderende. Holdforløbet tilbyder en styret vej gennem et bredt udbud af moduler på MPG, der gør det nemt at få både fagligt og socialt flow i dit uddannelsesforløb og hjælper til at tone din ledelsesprofil.

Det fleksible forløb

Forløbet er tilrettelagt, så uddannelsen kan tages på 2-6 år. Som deltager på det fleksible forløb tilmelder du dig ét modul ad gangen ud fra dine egne faglige præferencer og ønsker om udvikling af dit personlige lederskab.

Begynd din optagelse her.

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 13/12/2017