Den årlige konference for offentlige ledere d. 27. september 2016

Master of Public Governance og Master of Public Administration inviterer til den årlige konference for offentlige ledere: 'Nye svar på offentlig ledelse i nøjsomhedens tidsalder'. Konferencen afholdes tirsdag den 27. september 2016 kl. 13.00-18.00 i Skuespilhuset.

08/09/2016

'Nye svar på offentlig ledelse i nøjsomhedens tidsalder'

I en tid, hvor den offentlige sektor underlægges stigende pres fra flere sider, er der brug for nye svar og nye måder at bedrive ledelse på. Et begrænset økonomisk råderum, behov for nøjsomhed og ønsket om at involvere flere aktører i opgaveløsningen, stiller nye krav til ledere i den offentlige sektor.

Den 27. september 2016 sætter MPG og MPA derfor spot på, hvordan man som offentlig leder kan agere i en offentlig sektor under pres. Professor Ewan Ferlie fra Kings College, London stiller skarpt på, hvordan vi håndterer det tilbagevendende ”mere for mindre”-spørgsmål? Hvad sker der med de demokratiske processer, når offentligheden sættes under pres? Og kan digitale løsninger være et nyttigt ledelsesredskab i en forandret virkelighed?

Teaterchef Morten Hesseldahl står for konferencens åbningstale, og Chefredaktør og debattør Rune Lykkeberg får det sidste ord i debatten.

Glæd dig til, at du på dette års konference kan:

• Høre nogle af landets førende offentlige lederes bud på, hvordan den danske offentlige sektor ser ud i nøjsomhedens tidsalder, og hvor den er på vej hen.
  • Diskutere kompetencer til ny ledelse med førende forskere fra Copenhagen Business School og Københavns Universitet.
  • Møde andre praktikere og udveksle erfaringer.

Dagens ordstyrer er journalist Jacob Rosenkrands fra bl.a. DR2 Deadline.

Konferencen finder sted 27. sept. kl. 13.00-18.00 med efterfølgende grill og netværk i Det Kongelige Teaters Skuespilhus, Sankt Annæ Plads 36, 1250 København K.

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se dig!

Hold dig opdateret på konferencen på vores konferencesite og på vores LinkedIn side.

Konferencesitet opdateres løbende.

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 08/09/2016