• 04.09.2018

Mød tre af Danmarks skarpeste erhvervsprofiler

Paneldebatten på årets konference om offentlig ledelse udfordrer repræsentanter fra både den private og den offentlige sektor på, hvorvidt deres ledelse skaber offentlig værdi.
  • 04.09.2018

Offentlig værdiskabelse – en ny måde at lede på?

Diskussionen skal flyttes fra, at den offentlige sektor skal være mere effektiv, til hvilken værdi sektoren skaber, når den løser opgaver effektivt, mener CBS-professor og MPG’s studieleder, Anne Reff Pedersen. Offentlig værdiskabelse er temaet for årets MPG-konference.
  • 04.09.2018

Oplev mini master classes på årets MPG-konference

”Værdiskabelse med borgeren i centrum” og ”Usikkerhed som beslutningslogik”. Det er temaet for to af de i alt seks mini master classes, du kan deltage i, når MPG afvikler årets konference om offentlig ledelse.
  • 04.09.2018

Derfor deltager vi på årets MPG-konference

Muligheden for et metablik på dagligdagen sammen med kolleger samt et fokus på det særlige ved at arbejde i en offentlig organisation. Sådan begrunder to ledere deres deltagelse på efterårets MPG-konference.
  • 03.09.2018

Nyt hold om lederskab i skolen på MPG

Modulet ”Strategisk pædagogisk lederskab i skolen” bygger på en filosofi om, at den, der vil gøre en forskel, skal forstå sine omgivelser, skal vide, hvad der skaber resultater i skolen og skal forstå sig selv. Fra december 2018 har du igen mulighed for at følge modulet på MPG og tilmeldingen er netop åbnet.
  • 08.06.2018

Studieledelsesklummen: MPG's fokus på ledelse

Ledelseskommissionen er på trappen med anbefalinger, og i den forbindelse sætter MPG's studieledelse her ord på, hvordan MPG tilgår undervisningen med fokus på koblingen mellem teori og praksis.
  • 07.06.2018

Skoleledelse fortsætter på MPG

Det valgfri modul 'Strategisk pædagogisk lederskab i skolen' er et væsentligt tiltag på MPG, hvor vi har stort fokus på vigtigheden af at styrke ledelsen i folkeskolen. Og modulet er populært blandt deltagerne.
  • 07.06.2018

MPG udbyder 7 helt nye valgfag i efteråret 2018

MPG udbyder i efteråret 2018 en lang række spændende valgfag, hvoraf 7 er helt nye. Desuden imødekommer MPG regeringens kommende sammenhængsreform ved at udbyde hele 6 valgfri ledelsesmoduler.