• 21.03.2019

Fællesoffentlig ledelse – nyt valgfag på MPG fra efteråret 2019.

Moduludbuddet for efteråret 2019 offentliggøres d. 1. april. På listen over moduler er det nye valgfag ”Fællesoffentlig ledelse – Policy, strategi og praksis”, som giver mulighed for at arbejde i dybden med de strategiske ledelsesudfordringer, der opstår i det tværgående arbejde med at løse fælles problemstillinger.
  • 18.03.2019

Tag på Folkemøde – og bliv MPG-brobygger

Som MPG-brobygger får du mulighed for at bruge Folkemødet til at arbejde strategisk med at sætte en agenda, med at skabe netværk og med sammen med andre at skabe værdi. Vi har spurgt tre deltagere, hvorfor de har tilmeldt sig forløbet med workshops op til og deltagelse på selve Folkemødet.
  • 15.02.2019

Nordisk master i Politiledelse

Nordisk master i Politiledelse udbyddes fra foråret 2019 ved Politihøgskolen i Norge. Masteruddannelsen er et samarbejde mellem Politihøgskolen, Linnéuniversitet i Sverige og Copenhagen Business School.
  • 17.12.2018

MPG introducerer begrebet 'fællesoffentlig ledelse'

En af de største udfordringer i offentlige organisationer i dag er arbejdet med tværgående problemstillinger. Fra efteråret 2019 udbyder MPG et nyt valgfag, som giver mulighed for at arbejde i dybden med de strategiske ledelsesudfordringer, der opstår, i det tværgående arbejde med at løse fælles problemstillinger.
  • 14.12.2018

Nyt OLM på MPG fra efteråret 2019

Et nyt obligatorisk modul på MPG skal gøre offentlige ledere bedre i stand til at navigere i en offentlig sektor, som i stigende grad præges af ambitiøse og mangeartede digitaliseringsstrategier og -projekter.
  • 14.12.2018

Hvordan skaber co-creation-projekter værdi?

Samskabelsesparadigmet vinder i stadig stigende grad frem som en strategisk ledelsesramme i både offentlige og private organisationer. Men hvordan skaber projektlederen værdi for alle involverede parter? Det har Charlotte Hauerslev undersøgt i sit masterprojekt, som hun også har fået årets masterpris for.