Nyheder


 
 • 01.10.2019

  Tak for en god konference 2019

  Årets konference om offentlig ledelse er vel overstået, og vi vil her fra MPG gerne sige en stor tak til alle dagens deltagere, som gjorde det til en god og givende dag i Ovnhallen. Hvis du er interesseret i at dykke mere ned i temaet har vi herunder samlet dagens slids til dig.
 • 25.09.2019

  Tag MPG 2-årigt holdforløb og få det bedste af to verdner!

  ”Overvejer du en kompetencegivende lederuddannelse og ønsker du at blive guidet sikkert igennem hele forløbet og opnå en stærk ledelsesprofil, så skal du vælge MPG 2-årigt holdforløb. Det er en faglig og personlig investering og en vitamin-indsprøjtning, der vil udvide dit ledelsesrum og åbne nye strategiske perspektiver.” Lektor, Dorthe Pedersen, MPG Holdleder.
 • 09.09.2019

  Offentlig ledelse er mere end din egen organisation

  Store samfundsudfordringer kræver, at ledere i den offentlige sektor bidrager til fællesoffentlige strategier. Det mener professor i offentlig ledelse og styring på CBS, Carsten Greve. Han opfordrer derfor til, at lederne fokuserer på bredt samarbejde på tværs af offentlige organisationer.
 • 09.09.2019

  Boguddrag: Fællesoffentlig ledelse - hvordan offentlige ledere skaber sammenhæng i den offentlige sektor

  Fællesoffentlig ledelse er en anderledes tilgang til at forstå offentlig ledelse, end den konventionelle måde der tit fokuserer på den enkelte leder. Læs her et uddrag af professor og MPG-underviser Carsten Greves nye bog om emnet. Deltag også i årets MPG-konference ”Mod Fællesoffentligt Lederskab” og bliv inspireret til, hvordan du som offentlig leder aktivt kan bidrage med strategier og ressourcer for at sikre bedre sammenhæng på tværs
 • 06.09.2019

  Oplev mini masterclasses på årets MPG-konference

  ”Hvad skal vi med frivilligheden?" og ”Ledelse opad". Det er temaet for to af de i alt seks mini masterclasses, du kan deltage i, når MPG afvikler årets konference om offentlig ledelse d. 17. september kl. 9.00-13.00.
 • 04.09.2019

  Derfor deltager vi på årets konference om offentlig ledelse

  "Udviklingen går så stærkt, at man er nødt til at bruge noget energi på at holde sig ajour.” Sådan fortæller Kim Kliver, Politiinspektør, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, om hvorfor det er godt at deltage i årets konference om offentlig ledelse. Se film herunder.
 • 27.06.2019

  MPG Masterpris juni 2019

  Ida Bryge Sørensen vinder sommerens MPG Masterpris med et original og udfordrende masterprojekt.

Sider