• 09.01.2018

Restpladser på MPG i foråret 2018

Du kan stadig nå at tilmelde dig moduler på MPG i foråret 2018. Vi har ledige pladser på nedenstående moduler på det fleksible forløb. Vi har også fortsat ledige pladser på MPG holdforløb, som starter i januar 2018.
  • 19.12.2017

Nye artikler om offentlig ledelse på gaden

Public Governance Research giver masser af tankevækkende læsestof til juleferien. Udgivelsen er tredje årgang i MPGs artikelserie, som formidler forskning om offentlig ledelse til offentlige ledere.
  • 19.12.2017

Studieledelsesklummen

Tag en pause og kig på materialet fra Ledelseskommissionen. Sådan lyder opfordringen fra Jacob Alsted, vicestudieleder på MPG og lektor ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet.
  • 13.12.2017

Ansøg nu – MPG-uddannelsen begynder i 2018

Skal 2018 være året, hvor du styrker dit lederskab? Ansøg nu, og bliv en del af Danmarks førende masteruddannelse for offentlige ledere. Du kan vælge mellem det fleksible forløb og holdforløbet.
  • 01.11.2017

MPG siger tak for en god konference i 2017

MPG siger tak for en inspirerende konference 2017 Se filmen og hør, hvad en række deltagere er blevet inspireret til på årets konference om offentlig ledelse.
  • 01.11.2017

Oversættelse er en stor opgave for en leder

Bibi Asklund har skrevet en masteropgave om en væsentlig udfordring: at formulere mål, som giver mening for både politikere, ledere og medarbejdere. At oversætte deres forskellige perspektiver er en vigtig del af løsningen, påpeger hun. For opgaven fik hun MPG Masterprisen 2017.
  • 31.10.2017

Studieledelsesklummen

Rejsebrev fra Boston og Harvard University: Hvad er forståelsen af eliten? Studieleder på MPG Anne Reff Pedersen er dette efterår visiting fellow ved Weatherhead, Harvard University.
  • 30.10.2017

Hvorfor vælge MPG’s holdforløb?

På MPG kan du vælge mellem et to-årigt holdforløb og et fleksibelt forløb. Jesper Graabek og Iben Fibiger har valgt holdet for at få en fast tilrettelagt efteruddannelse med de samme medstuderende.