Nyheder


 • 09.08.2021

  Offentlige ledere skal styrke deres fremtidssans

  At lede det uforudsigelige handler om at være åben for tusindvis af indtryk og om at være i det tvetydige uden straks at ville finde en kendt, simpel løsning, mener MPG-vejleder Christa Breum Amhøj
 • 05.05.2021

  Hent inspiration hos Shakespeare til din ledelse

  Ledelse er et centralt tema hos Shakespeare. Tænk bare på en af hans mest berømte karakterer: Hamlet. På et nyt valgfag på MPG undersøger deltagerne sammen med professor Robin Holt, hvordan Shakespeare i dag kan inspirere ledere i den offentlige sektor.
 • 01.02.2021

  MPG-uddannelsen giver tid til refleksion

  Kontorchef Anders Porse fra Københavns Kommune oplever, at han efter at være begyndt på sin MPG byder mere ind på møder med ledergrupperne i Koncernservice. For efteruddannelsen på CBS giver ham det, en travl hverdag ikke gør: Tid til refleksion.
 • 19.01.2021

  Oversættelse er nødvendigt og afgørende for strategiarbejdet

  I den samme organisation kan der være mange forskellige opfattelser af, hvad ordet ”strategi” betyder. Derfor mener centerchef Nicki Olsen fra Rigspolitiet, at alle strategiprocesser bør begynde med at afklare: Hvad mener vi, når vi siger strategi? I sit afsluttende masterprojekt på MPG har han netop undersøgt, hvordan strategi forstås og oversættes, og nu har han fået MPG Masterprisen for årets bedste opgave.
 • 05.11.2020

  COVID-19 er et organisatorisk eksperiment i sundhedsvæsenet

  Patientsikkerhed og kvalitet i sundhedsvæsenet har i mange år handlet om at opbygge fejlfrie og optimerede systemer, i højere grad end det har handlet om f.eks. træning af sundhedspersonalet. Under coronakrisen i foråret blev det lægerne og sygeplejerskerne, der fik ansvaret også for patientsikkerheden. Et nyt forskningsprojekt undersøger, hvordan krisen sætter reformer af sektoren i perspektiv.
 • 30.10.2020

  Hurtig omstilling kræver parathed

  Coronakrisen har vist, at det er muligt at lægge både produktion og arbejdsliv radikalt om. Men det kræver, at organisationer er gearet til omstilling. Og det er de kun, hvis de allerede har den rette viden og kender organisationens værdigrundlag, inden krisen rammer, mener MPG-underviser Susana Borrás.
 • 26.10.2020

  Når lederens livssyn bliver en del af ledelsesopgaven

  Livet er dramatisk, og samtidig skal vi arbejde. Netop det faktum interesserer MPG-underviser Camilla Sløk. Mød hende i denne video, og når hun i foråret 2021 underviser på modulet Eksistens og ledelse.

Sider