Nyheder


 
 • 09.09.2019

  Offentlig ledelse er mere end din egen organisation

  Store samfundsudfordringer kræver, at ledere i den offentlige sektor bidrager til fællesoffentlige strategier. Det mener professor i offentlig ledelse og styring på CBS, Carsten Greve. Han opfordrer derfor til, at lederne fokuserer på bredt samarbejde på tværs af offentlige organisationer.
 • 09.09.2019

  Boguddrag: Fællesoffentlig ledelse - hvordan offentlige ledere skaber sammenhæng i den offentlige sektor

  Fællesoffentlig ledelse er en anderledes tilgang til at forstå offentlig ledelse, end den konventionelle måde der tit fokuserer på den enkelte leder. Læs her et uddrag af professor og MPG-underviser Carsten Greves nye bog om emnet. Deltag også i årets MPG-konference ”Mod Fællesoffentligt Lederskab” og bliv inspireret til, hvordan du som offentlig leder aktivt kan bidrage med strategier og ressourcer for at sikre bedre sammenhæng på tværs
 • 06.09.2019

  Oplev mini masterclasses på årets MPG-konference

  ”Hvad skal vi med frivilligheden?" og ”Ledelse opad". Det er temaet for to af de i alt seks mini masterclasses, du kan deltage i, når MPG afvikler årets konference om offentlig ledelse d. 17. september kl. 9.00-13.00.
 • 04.09.2019

  Derfor deltager vi på årets konference om offentlig ledelse

  "Udviklingen går så stærkt, at man er nødt til at bruge noget energi på at holde sig ajour.” Sådan fortæller Kim Kliver, Politiinspektør, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, om hvorfor det er godt at deltage i årets konference om offentlig ledelse. Se film herunder.
 • 27.06.2019

  MPG Masterpris juni 2019

  Ida Bryge Sørensen vinder sommerens MPG Masterpris med et original og udfordrende masterprojekt.
 • 21.03.2019

  Fællesoffentlig ledelse – nyt valgfag på MPG fra efteråret 2019.

  Moduludbuddet for efteråret 2019 offentliggøres d. 1. april. På listen over moduler er det nye valgfag ”Fællesoffentlig ledelse – Policy, strategi og praksis”, som giver mulighed for at arbejde i dybden med de strategiske ledelsesudfordringer, der opstår i det tværgående arbejde med at løse fælles problemstillinger.
 • 18.03.2019

  Tag på Folkemøde – og bliv MPG-brobygger

  Som MPG-brobygger får du mulighed for at bruge Folkemødet til at arbejde strategisk med at sætte en agenda, med at skabe netværk og med sammen med andre at skabe værdi. Vi har spurgt tre deltagere, hvorfor de har tilmeldt sig forløbet med workshops op til og deltagelse på selve Folkemødet.

Sider