MPG Netværk: Borgerne først - hvorfor og hvordan

D. 10. december gæster ledelsesambasadør Dorthe Crüger MPG netværk når vi skal diskutere, hvordan man som offentlig leder kan sætte borgerne først, hvorfor det er vanskeligt og hvordan man kan komme i mål med opgaven.

Tirsdag, 10 december, 2019 - 17:00 to 18:30

Dorthe

Borgeren først

Målet om at skabe værdi for borgerne giver mening og motivation for mange offentlige ansatte. Derfor er det en vigtig ledelsesopgave at gøre det tydeligt og konkret i hverdagen, hvordan vi skaber værdi for borgerne. Som leder er du selv en vigtig rollemodel og din adfærd og kommunikation har stor betydning for om I lykkes med at udleve visionen.

I sit oplæg vil Dorthe Crüger dele sine erfaringer med, hvordan offentlige virksomheder kan arbejde med at sætte borgerne først, hvad der er vanskeligt og hvordan man kan komme i mål med opgaven.


Dorthe Crüger er i foråret udnævnt som ledelsesambassadør. Dorthe har tidligere været administrerende direktør og lægelig direktør på Sygehus Lillebælt, og har desuden været medlem af regeringens Ledelseskommission og formand for Kræftens Bekæmpelse. Dorthe Crüger fik prisen som Årets Leder i 2015.
 

Tilmeld dig her

Vi ses!

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 21/10/2019