MPG debatmøde d. 1. november 2017

MPG inviterer til debatmøde onsdag d. 1. november, hvor lektor Jacob Alsted diskuterer ambitioner som drivkraft i selvet og i organisationer.

Onsdag, 1 november, 2017 - 17:00 to 19:00

Ambitioner som drivkraft i selvet og i organisationer v/Jacob Alsted, lektor, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.

Ambitioner er en af de stærkeste drivkræfter for individer i organisationer. Alligevel fylder ambitioner ikke meget i organisations- og ledelseslitteraturen. Så på dette debatmøde undersøges den psykologiske kilde til ambitioner nærmere. Vi ser også på hvordan organisationer møder den enkeltes ambitioner med hierarkiske systemer. Så hvis du vil forstå dine ambitiøse kollegaer bedre eller undrer dig over hvorfor hierarki stadig er vigtigt, så kom til debatmøde onsdag d. 1. november kl. 17-19 på CBS.

Arrangementet er gratis og du er velkommen til at tage en ven eller kollega med.

Tilmeld dig her.

HVORNÅR
Onsdag d. 1. november 2017
kl. 17.00-19.00

HVOR
Dalgas Have 15
2000 Frederiksberg
Lokale SV071

Vi glæder os til at se dig!

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 20/07/2018