MPG debat og infomøde d. 17. marts 2021 kl. 17-18.30

Er 2021 året, hvor du skal sætte fokus på din egen kompetenceudvikling og dermed retning for dit lederskab? Kom til debat og infomøde på MPG og få et indblik i uddannelsen, læringsformen og dit udbytte.

Onsdag, 17 marts, 2021 - 17:00 to 18:30

PROGRAM:

17:00 Velkommen til debat- og infomøde – MPG studieleder Susanne Boch Waldorff

Susanne Boch Waldorff er lektor ved Institut for organisation på CBS. Susanne er også studieleder på MPG og underviser i fagene Ledelse af reform og Forandring og Ledelse som offentlig værdiskabelse. Susanne har været en del af MPG siden uddannelsens begyndelse, først som underviser og nu også som studieleder.

17:10 Digitaliseret ledelse – lektor Michael Pedersen og ekstern lektor Anders Raastrup Kristensen

Michael Pedersen er lektor ved Institut for ledelse, politik og filosofi på CBS. Michael forsker bl.a. i ledelse af selvledende medarbejdere og hvilken rolle vaner spiller ift. forandringsprocesser, etik, ledelse og HRM. Anders Raastrup Kristensen er selvstændig konsulent, lektor på Københavns Universitet og ekstern lektor på Institut for ledelse, politik og filosofi, CBS. Anders har i mere end 10 år forsket og undervist i balance mellem familie- og arbejdsliv og strategisk ledelse. Michael og Anders underviser sammen på faget Strategisk HRM.

Michael og Anders' oplæg tager udgangspunkt i digitaliseret ledelse i bred forstand, med særlig fokus på, hvordan man som leder finder strategisk mening. De vil berører digitaliseret ledelse som det forhold at flere processer og rutiner bliver digitale i alt fra sagsbehandling, måder at møde borgeren på og selvfølgelig i hjemmearbejde, som i høj grad har sat sit præg på arbejdslivet det senste år.

17:40 Debat: Erfaringer og perspektiver på digitaliseret ledelse – Susanne Boch Waldorff, Michael Pedersen, Anders Raastrup Kristensen og Julie Rørdam Thom

Åben debat mellem forskerne og deltagerne. Hvilke erfaringer har du med dig fra det sidste halve år og hvilke nye perspektiver på digitaliseret ledelse kan vi se i krisetider? Er offentlig ledelse bedre eller dårligere digitalt? HVilke udfordringer skaber det at lede digitalt?

18:00 Sådan uddanner MPG handlekraftige ledere – Susanne Boch Waldorff

MPG kan gennemføres på 2 1/2 - 6 år og du designer selv uddannelsen ved at vælge mellem 30 forskellige fag. Du bliver også en del af et stort netværk af offentlige ledere, da der er mere end 500 deltagere på uddannelsen.

18:15 Oplæg fra Julie Rørdam Thom, Deputy Director, Europaskolen og MPG alumne

Julius Rørdam Thom fortæller om, hvorfor hun valgte at tage en masteruddannelse, hvilken forskel MPG har gjort for hendes egen praksis og organisation, og hvordan det er at være deltager på uddannelsen.

18:30 Afrunding og tak for i aften

TID OG STED

Onsdag d. 17. marts kl. 17.00-18.30
Online. Link fremsendes ved tilmelding

TILMELD DIG DEBAT OG INFOMØDE PÅ MPG

OFFENTLIGE LEDERE SÆTTER RETNING

I spændingsfeltet mellem politikere, borgere og forskellige professioner håndterer offentlige ledere komplekse problemstillinger. Det kræver både omtanke og handling. Derfor uddanner vi ledere, som er reflekterede og handlekraftige. På MPG sætter du retningen for din egen master, ligesom du bliver rustet til at sætte retning for hele samfundet.

Hør mere om nogle af fordelene ved Danmarks største master i offentlig ledelse:

• Du designer din master i offentlig ledelse
  • 30 forskellige  fag som løbende fornys
  • Fleksibilitet til løbende at implementere færdigheder i dit arbejde
  • 60 undervisere som forsker i offentlig praksis

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 05/03/2021