MPG debat og infomøde d. 10. maj kl. 17-18.30

Er 2021 året, hvor du skal sætte fokus på din egen kompetenceudvikling og dermed retning for dit lederskab? Kom til debat og infomøde på MPG og få et indblik i uddannelsen, læringsformen og dit udbytte.

Mandag, 10 maj, 2021 - 17:00 to 19:00

PROGRAM:

17:00 Velkommen til debat- og infomøde – MPG vicestudieleder Justine Grønbæk Pors

Justine Grønbæk Pors  er lektor ved Institut for Ledelse, Politik og folosofi på CBS. Justine er også vicestudieleder på MPG og koordinator for MPG's kernefag. Justine har været en del af MPG i flere år, først som underviser og nu også som vicestudieleder.

17:10 Digitaliseret ledelse – lektor Ursula Plesner og Lise Justesen

Ursula Plesner er lektor ved Institut for Organisation på CBS. Ursula forsker bl.a. i hvordan digitale teknologier bliver flettet sammen med organisatoriske fænomener og derved er med til at transformerer forskellige aspekter af vores arbejdsliv. Lise Justesen er lektor ved Institut for Organisation på CBS. Omdrejningsunktet for meget af Lises forskning er samspillet mellem forskellige former for ledelses- og organisationsteknologier på tværs af forskellige sektorer.

Ursula og Lise skal i de kommende år lede et større forksingsprojekt sammen, med fokus på det usynlige arbejde der følger af digitaliseringen af ​​offentlige organisationer, med ambitiøse dagsordener om digitalisering. Ursula og Lise underviser på MPG kernefaget Digitalisering, organisering og ledelse.

17:40 Debat: Erfaringer og perspektiver på digitaliseret ledelse – Justine Grønbæk Pors, Ursula Plesner, Lise Justesen og MPG alumne

Åben debat mellem forskerne og deltagerne. Hvilke erfaringer har du med dig fra det sidste år og hvilke nye perspektiver på digitaliseret ledelse kan vi se i krisetider? Er offentlig ledelse bedre eller dårligere digitalt? HVilke udfordringer skaber det at lede digitalt?

18:00 Sådan uddanner MPG handlekraftige ledere – Justine Grønbæk Pors

MPG kan gennemføres på 2 1/2 - 6 år og du designer selv uddannelsen ved at vælge mellem 30 forskellige fag. Du bliver også en del af et stort netværk af offentlige ledere, da der er mere end 500 deltagere på uddannelsen.

18:15 Oplæg fra Louise Palludan Kampmann, Manager i Nextpuzzle og MPG alumne

Louise Palludan Kampmann er manager i nextpuzzle. Hendes speciale er offentlig digitalisering, hvor hun gennem de seneste 11 år har været med til at bygge den offentlige sektor op i Danmark til at blive den mest digitale i verden. Louise er tidligere kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen og har en bred viden om digitalisering, herunder anvendelsen af IT og data til udvikling af offentlig service.

18:30 Afrunding og tak for i aften

TID OG STED
Mandag d. 10. maj 17.00-18.30
Copenhagen Business School. Hvis ikke eventet kan afholdes fysisk, laves det online.

TILMELD DIG DEBAT OG INFOMØDE PÅ MPG

OFFENTLIGE LEDERE SÆTTER RETNING
I spændingsfeltet mellem politikere, borgere og forskellige professioner håndterer offentlige ledere komplekse problemstillinger. Det kræver både omtanke og handling. Derfor uddanner vi ledere, som er reflekterede og handlekraftige. På MPG sætter du retningen for din egen master, ligesom du bliver rustet til at sætte retning for hele samfundet.

Hør mere om nogle af fordelene ved Danmarks største master i offentlig ledelse:

• Du designer din master i offentlig ledelse
  • 30 forskellige  fag som løbende fornys
  • Fleksibilitet til løbende at implementere færdigheder i dit arbejde
  • 60 undervisere som forsker i offentlig praksis
Sidst opdateret: Master of Public Governance // 13/04/2021