MPG boglancering d. 15. marts 2018

Kom med til boglancering når de to CBS professorer og MPG-undervisere, Carsten Greve og Anne Reff Pedersen, udgiver deres nye bog med titlen ”Reform og forandring – nye vilkår for ledelse og organisering”.

Torsdag, 15 marts, 2018 - 16:30 to 18:00

Reform og forandring – nye vilkår for ledelse og organisering

Skiftende regeringer sørger for, at den offentlige sektor til stadighed bliver reformeret og forandret. Aktuelt er regeringen i gang med en storstilet ”Sammenhængsreform”. Forandringsledelse og innovation er derfor et grundvilkår for de offentlige ledere, der skal omsætte de politiske idéer til ny praksis i de offentlige organisationer.

Offentlige ledere og medarbejdere er konstant på udkig efter nye måder at få ressourcerne til at slå til, så de kan skabe offentlig værdi for borgerne.

De to CBS professorer og MPG-undervisere, Carsten Greve og Anne Reff Pedersen har skrevet en ny bog med titlen ”Reform og forandring – nye vilkår for ledelse og organisering”. Bogen bygger på deres egen forskning og på deres fælles undervisning på MPG-faget om netop reform og forandring.

Master of Public Governance er vært for en reception i anledningen af bogens udgivelse. Ved boglanceringen vil Anne og Carsten fortælle kort om bogens hovedpointer, og der vil være mulighed for at købe et eksemplar med rabat fra forlaget Gyldendal.

HVORNÅR:
Torsdag d. 15. marts
Kl. 16.30-18.00

HVOR:
Copenhagen Business School
Dalgas Have 15
Den lyserøde rotunde, stuen
2000 Frederiksberg.

TILMELD DIG HER.

Tilmelding er nødvendig.

Vi glæder os til at se dig!

Reform og Forandring_MPG 2

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 21/02/2018