Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab

Hvordan viser du omsorg som leder, samtidig med at du husker opgaven? Det kan du læse om i bogen "Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab" af MPG-underviser Camilla Sløk. Følg med live, når bogens emne debatteres.

 
Torsdag, 22 oktober, 2020 - 16:30 to 18:30

I litteraturen er etik i ledelse og menneskelivets dramaer ofte langt fra hinanden, men i virkelighedens hverdag viser det gode og det onde sig, og mennesker - også ledere - bliver tvunget til at tage stilling til andre menneskers liv. Hør MPG-underviser og forfatter Camilla Sløk fortælle om sin seneste bog "Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab" til et virtuelt gå-hjem-møde.

Under arrangementet medvirker også forfatterne Klaus Majgaard og Lotte S. Lüscher, der giver deres bud på, hvordan bogen kan læses i forhold til den aktuelle ledelsesudvikling.

Praktisk information:

Grundet restriktioner som følge af COVID-19 er arrangementet på nuværende tidspunkt fuldt besat, men du kan stadig deltage via livestream. Du skal blot tilmelde dig på info@dpf.dk med kontaktinfo og oplyse den e-mail, du ønsker at streame fra. 

Eftermiddagen er arrangeret i samarbejde med Dansk Psykologisk Forlag.

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 23/09/2020