Lancering af festskrift for Hanne Foss Hansen

Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, inviterer til lancering af festskrift i anledning af professor Hanne Foss Hansens 60 års fødselsdag.

Tirsdag, 26 september, 2017 - 15:00 to 17:00

Styring og evaluering i den offentlige sektor

Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, kan med glæde annoncere at der i andledning af 60 års fødselsdagen for professor Hanne Foss Hansen lanceres et festskrift med titlen Styring og evaluering i den offentlige sektor.

Det vil være muligt at købe festskriftet fra forlaget med rabat.

Lanceringen af festskriftet vil foregå tirsdag den 26. september 2017 kl. 15-17 i frokoststuen (4.2.26) på Center for Sundhed og Samfund, Københavns Universitet, Øster Farimagsgade 5, 1353 København K. Download kort og find vej.

Du kan tilmelde dig arrangementet på mail til vesm@ifs.ku.dk

Hanne Foss Hansen har i mange år undervist på MPG i modulet 'Offentlig Styring: Idéer og praksis'. Hanne Foss Hansen holder også oplæg om offentlig ledelse gennem 100 år på årets konference om offentlig ledelse: SÆT ORGANISATIONEN FRI

MPG

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 31/08/2017