Debat om kriseledelse og infomøde d. 21. oktober

Sætter du en retning, der leder Danmark ud af krisen? Kriseledelse er afgørende i samfundet, for når ledere sætter retning, klarer det danske samfund sig bedre. Deltag i debatten 21. oktober, når forskerne Mads Mordhorst og Susanne Boch Waldorff sætter fokus på kriseledelse, og hvordan aktuelle samfundsdiskussioner og problemstillinger sættes i spil i undervisningen på Master of Public Governance. Du bliver samtidig klogere på, hvordan du kan designe din egen master i offentlig ledelse.

Onsdag, 21 oktober, 2020 - 17:00 to 18:30

PROGRAM:

17:00 Velkommen til krisernes tid – MPG studieleder Susanne Boch Waldorff

Susanne Boch Waldorff er lektor ved Institut for organisation på CBS. Susanne er også studieleder på MPG og underviser i modulerne Ledelse af reform og Forandring og Ledelse som offentlig værdiskabelse. Susanne har været en del af MPG siden uddannelsens begyndelse, først som underviser og nu også som studieleder.

17:10 Ledelse i krise – lektor Mads Mordhorst

Mads Mordhorst er lektor ved Institut for ledelse, politik og filosofi på CBS. Mads er også leder af Center for Business History og beskæftiger sig bl.a. med branding af nationer. Mads er fagkoordinator og underviser på MPG-modulet Kommunikation og ledelse, hvor han underviser i, hvordan kommunikation bruges kompetent og strategisk i en ledelssammenhæng.

17:40 Debat: Erfaringer og perspektiver på kriseledelse – Susanne Boch Waldorff, Mads Mordhorst og Anne-Marie Bergstrøm Mølbæk

Åben debat mellem forskerne og deltagerne. Hvilke erfaringer har du med dig fra det sidste halve år og hvilke nye perspektiver på ledelse kan vi se i krisetider? Er offentlig ledelse bedre eller dårligere i en krisetid?

18:00 Sådan uddanner MPG handlekraftige ledere – Susanne Boch Waldorff

MPG kan gennemføres på 2 - 6 år og du designer selv uddannelsen ved at vælge mellem 30 forskellige fag. Du bliver også en del af et stort netværk af offentlige ledere, da der er mere end 500 deltagere på programmet.

18:15 Oplæg fra Anne-Marie Bergstrøm Mølbæk, Leder af sundhedsområdet i Ballerup kommune og MPG alumne

Anna-Marie Bergstrøm Mølbæk fortæller om, hvilken forskel MPG har gjort for hendes egen praksis og organisation, og hvordan det er at være deltager på uddannelsen.

18:30 Afslutning og netværk

Offentlige ledere sætter retning

I spændingsfeltet mellem politikere, borgere og forskellige professioner håndterer offentlige ledere komplekse problemstillinger. Det kræver både omtanke og handling. Derfor uddanner vi ledere, som er reflekterede og handlekraftige. På MPG sætter du retningen for din egen master, ligesom du bliver rustet til at sætte retning for hele samfundet.

Hør mere om nogle af fordelene ved Danmarks største master i offentlig ledelse:

• Du designer din master i offentlig ledelse

• 30 forskellige moduler (fag) som løbende fornys

• Fleksibilitet til løbende at implementere færdigheder i dit arbejde

• 60 undervisere som forsker i offentlig praksis

TID OG STED

Onsdag den 21. oktober kl. 17.00-18.30

Dørene åbner kl. 16.45

Sted:

Copenhagen Busines School

Dalags Have 15

2000 Frederiksberg