Årets konference for offentlige ledere 2017: Sæt organisationen fri

Master of Public Governance inviterer til årets konference om offentlig ledelse: SÆT ORGANISATIONEN FRI. Konferencen afholdes mandag den 25. september 2017 kl. 13-18 i Ovnhallen på CBS.

Mandag, 25 september, 2017 - 13:00 to 18:00

MPG konference 2017

Organisationsforandringer er blevet hverdag i de fleste danske organisationer. Der skal ikke længere bare flyttes opgaver mellem afdelinger og sættes nye strategiske mål. Der skal tænkes helt forfra. Disruption er blevet et begreb, der vinder frem og som også har nået ledelsesgangene i den offentlige sektor. Overalt i landet eksperimenteres der med at organisere kommunale forvaltninger efter kerneopgaven, gentænke opgaveløsningen og sætte borgeren i centrum via nye typer inddragelse og ny teknologi. Ambitionerne om forandring clasher imidlertid ofte med en travl hverdag med begrænsende ressourcer. Mange ledere og medarbejdere giver udtryk for en vis metaltræthed. Og spørgsmålet er, om det i virkeligheden er tid til at gentænke måden, vi driver organisationsforandringer og forandringsledelse på? Det sætter Master of Public Governance fokus på, når årets konference om offentlig ledelse løber af stablen den 25. september 2017.

Med Professor Louise Fitzgerald fra University of Oxford som keynote speaker sætter konferencen fokus på at drive succesfulde forandringsprocesser i offentlige organisationer – hvor ambitionerne ofte er store, men ressourcerne små.

Jacob Rosenkrands fra bl.a. DR2 Deadline er vært.

Prisen er DKK 950,- for nuværende/tidligere masterstuderende på CBS og DKK 1.250,- for alle andre deltagere.

Konferencen finder sted den 25. september 2017 kl. 13.00-18.00 med efterfølgende netværk på Copenhagen Business School, Ovnhallen, Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg.

Læs mere og tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig!

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte MPG-teamet på tlf. 3815 3633 eller mpg@cbs.dk

Porcelænshaven 20, 24A/B, 26, 2000 Frederiksberg

Ovnhallen