Master of Public Governance

Styrk dit personlige lederskab med en masteruddannelse i offentlig ledelse. Master of Public Governance udbydes både som et 2-årigt holdforløb og et fleksibeltforløb.

MPG forside slider

MPG
mpg
Konference

Master of Public Governance (MPG) er Danmarks førende masteruddannelse i offentlig ledelse og udbydes i et unikt samarbejde mellem Københavns Universitet og Copenhagen Business School. MPG klæder offentlige ledere på til at møde de krav, der er til offentlig ledelse i dag og i fremtiden og kan sammensættes så den matcher din profil, din kalender og din arbejdsplads.  

Én master. To forløb.

Som leder i den offentlige sektor står man i dag over for mange forskelligartede udfordringer. En foranderlig verden, hvor borgere og politikere hele tiden stiller nye krav, og hvor nye netværk og ledelsesformer betyder, at offentlige ledere skal agere i en dynamisk og omskiftelig verden. På Master of Public Governance kan du vælge mellem det fleksible forløb og det 2-årige holdforløb. Uanset om du vælger det 2-årige holdforløb eller det fleksible forløb så ligger fokus på det ledelsesfaglige område - herunder det personlige lederskab. Deltagerne fordyber sig i problemstillinger fra deres egen organisation og løser praktiske cases og konkrete udfordringer fra arbejdspladsen. Ud over at gøre undervisningen mere relevant for den enkelte deltager sikrer dette også et højt udbytte for deltagernes arbejdsplads.

Det giver MPG dig:

  • Praksisnær undervisning inden for ledelse i et governance-perspektiv
  • Redskaber til refleksion over egen ledelsespraksis og organisatorisk kontekst
  • Aktuel og ny viden om offentlig ledelse fra førende forskere fra CBS og KU
  • Mulighed for udvikling af dit personlige lederskab
  • Høj fleksibilitet så du kan vælge det forløb der passer dig bedst
  • Mulighed for at udbygge dit netværk og etablere nye relationer til andre ledere fra hele den offentlige sektor

Optagelse

Moduludbudskatalog og ansøgningsskema for nye studerende for efterårssemestret 2017 kan findes under fanebladet 'Optagelse' i venstre side fra den 3. april 2017.

Ansøgningsfristen for efteråret 2017 til det fleksible MPG forløb er den 1. maj 2017, men vi optager så længe der er restpladser på vores moduler.

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 08/09/2017

Kontakt MPG sekretariatet

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV080
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3815 3633
Email: mpg@cbs.dk