Master of Public Administration

I mere end 20 år har Master of Public Administration sørget for kompetenceudvikling til ledere i den offentlige sektor. Læs om uddannelsen, hør dimittenderne fortælle, og find ud af mere om dine efteruddannelsesmuligheder på CBS efter lukningen af MPA-uddannelsen.

Dalgas Have
Dalgas Have på CBS. Foto: Bjarke MacCarthy.


MPA-studiet har altid været båret af stærke ambitioner om at skabe handlekraftige og refleksive ledere, som kan gå forrest i udviklingen af velfærdssamfundet, og siden 1994 har CBS efteruddannet mere end 700 visionære MPA’ere til det offentlige Danmark. De har fået styrket deres organisatoriske forståelse og muligheder for at skabe nye strategiske løsninger i en hverdag med modsatrettede krav og hensyn.

For at samle CBS’ uddannelser til ledere i den offentlige sektor ét sted har det dog fra 2018 ikke længere været muligt at vælge MPA-uddannelsen.

CBS har samtidig med lukningen af MPA-studiet oprettet et holdforløb på Master of Public Governance (MPG). MPG-holdforløbet henvender sig i lighed med MPA-uddannelsen til offentlige ledere og adresserer mange af de samme emner og problemstillinger, ledere i den offentlige sektor står overfor. Uddannelsen varer to år, og de studerende er en del af et fast hold ligesom på MPA-uddannelsen. MPG udbydes også som et fleksibelt forløb på op til seks år.

Find mere information om holdforløbet på MPG.


Dimittend og klar til mere efteruddannelse?

MPA-dimittender har mulighed for at følge enkeltfag på CBS’ masteruddannelser inden for eksempelvis ledelse og forretningsudvikling.

Se også de kortere åbne kurser hos CBS Executive om blandt andet lederudvikling. CBS Executive skræddersyr desuden uddannelsesprogrammer for den offentlige sektor og private virksomheder.


Kontakt

Har du spørgsmål til MPA-uddannelsen eller andre efteruddannelsestilbud på CBS for ledere i den offentlige sektor?

Kontakt gerne:

Nanna Grubbe

Program-koordinator

E-mail: ng.master@cbs.dk

Telefon: 3815 2994

Sidst opdateret: Communications // 08/04/2021