Master of Management Development

Master of Management Development

Udvikling af dialog i organisationer

Hvad mener vi, når vi taler om ændringer i organisationer? Hvordan taler vi om det? Hvordan udtrykker vi ledelse? Dialogerne be- eller afkræfter os i vores for-forståelse af, hvad en organisation er og hvad lederskab er. Sproget styrer vores opmærksomhed. Hør Patricia Shaw, co-founder af Complexity and Management Center at Hertfordshire University reflekterer over hvordan vi sammen skaber organisationen gennem improvisationer, ved at reagere på kritiske hændelser og skabe mening ud af aktiviteter midt i en strøm af uforudsigelighed.

Hvad mener vi, når vi taler om ændringer i organisationer? Hvordan taler vi om det? Hvordan udtrykker vi ledelse? Dialogerne vi har, bekræfter os i vores for-forståelse af, hvad en organisation er og hvad lederskab er. Sproget styrer vores opmærksomhed, gør nogle ting usynlige for os og retfærdiggør at vi er optaget af andre. Dr. Patricia Shaw, co-founder af Complexity and Management Center at the Business School og Hertfordshire University, arbejder med dialogen som en metode til at udvikle os selv og vores virksomheder. Hør her mere om hvordan vi i fællesskab skaber organisationen gennem improvisationer, ved at reagere på kritiske hændelser og skabe mening ud af aktiviteter midt i en strøm af uforudsigelighed.
 

Video er et sammendrag af hendes key note og interview på scenen ved MMD's Be the Change ledelseskonference i Nationalmuseets festsat den 9. november 2010.

Sidst opdateret: Master of Management Development // 03/10/2019

Kontakt MMD

Master of Management Development 
Programchef Lise Balslev 
Dalgas Have 15, DH.V.0.86
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 

Følg MMD