Master of Management Development

Studieture

MMD's studieture er læringsanledninger som flytter konteksten, fastholder intensiteten og studiets fokus på ledelses- og videnudvikling på et permanent højt niveau.

 

Egelund introduktionsseminar: ”Narrativer og grundantagelser”

MMD indledes med et 2-3 dags internat på Egelund Slot. MMD's 'Egelundseminar' er en stærk forankret tradition på studiet. I løbet af Egelund dagene har alle hold etableret fælles organisation, livslange og lærende relationer.

Verdens største ledelsesmekka: Academy of Management (AOM)

Koblingen mellem 1. og 2. semester sker ved at MMD holdet deltager på Academy of Management (AoM) i USA. AOM konferencen er verden største konference om ledelse og byder på viden og inspiration inden for alle ledelsesområder. MMD deltager sammen med cirka 10.000 andre forskere og praktikere fra hele verden med interesse inden for det ledelsesmæssige felt. Holdet arbejder både med individuelle og gruppebaserede opgaver op til, undervejs og efter konferencen. AOM 2019 er i Boston, Massachusetts den 9 til 13 august 2019 

Orlando 2013

VIDEO: MMD på AOM i Orlando, 2013

 

Jan Molin forklarer, hvorfor AOM er en vigtig del af MMD studiet. 

 

Hør refleksioner og indtryk fra MMD refleksionpar: Chefjordemoder på Hillerød Sygehus Katrine Hornum-Stenz & Karin Lyngby Christensen, Afdelingsdirektør i Jyske Bank. 

Det gik du glip af på verdens største ledelseskonference Læs nogle nedslag om emner/diskussioner på AOM 2015 i Vancouver - bl.a. baseret på samtale med MMD deltagere og undervisere. (i ledelseidag.dk no. 8, 2015). 

MMD Masterclass

På 4. semester, som en af de sidste aktiviteter inden masteropgave og den afsluttende eksamen, skal MMD holdet organiserer 1-2 ’Masterclass’ dage. Formålet med masteclass aktiviteten er at give holdet en chance for at adressere et viden- eller læringsbehov som kan løfte, komplementere, supplere eller på anden måde perspektivere deres udbytte MMD uddannelsen, som snart er gennemført. Pointen er at det er holdet selv, som definerer, hvilke tema(er) som skal være omdrejningspunkt, og som tager organisatorisk og ledelsesmæssigt ansvar for planlægning af egen læreproces - med bistand naturligvis fra MMD.

MMD holdet 2013/2014 holdt deres Masterclass på Frederiksberg Slot den 8-9 oktober 2014. Cirka 200 mennesker deltog. Foruden MMD holdes var det inviterede lederkolleger, coaches, MMD's change management virksomheder. På programmet var professor Ralph Stacey og Director of Leadership Development, Mads Ingholt (MMD, 2002) fra A. P. Møller Mærsk.  Læs interview med Ralph Stacey i anledning af hans besøg på MMD: Myten om den moderne leder (ledelseidag no 1, 2015). MMD poetisering Stacey oplæg den 8/10/14 PDF iconpoetisering_r_stacey.pdf

Sidst opdateret: Master of Management Development // 25/04/2018

Kontakt MMD

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV.088
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 

Følg MMD