Master of Management Development

Optagelsesproces

MMD skal være et reflekteret valg. Derfor er optagelsesprocessen omhyggelig. Den skaber grundlag for et succesfuldt studieforløb. Der er ingen tests, men du skal lave en casebesvarelse og deltage i en personlig samtale.

Fase 1: Ansøgning

  1. Udfyldt ansøgningsskema
  2. En casebesvarelse, hvor du ud fra en generel beskrivelse skal oversætte denne til en analogi, der svarer til din egen virksomhed/praksis.
  3. To personlige referencer (fra en overordnet og kollega), der giver en personlig begrundet anbefaling af dig.
  4. En coach-kontrakt med en person, der vil stille sig til rådighed for dig og støtte dit læringsforløb gennem MMD. (OBS, denne behøver ikke være afklaret før studiestart.)
  5. Betalingsbetingelser, hvor du klargør finansieringen af uddannelsen.

Fase 2: En samtale

Optagelsesprocessen involverer en personlig samtale med MMD studieleder Jan Molin, professor, Dr.merc og MMD programleder Lise Balslev. Samtalen tager afsæt i din ansøgning og casebesvarelse. Dens hovedsigte er gensidig forventningsafstemning, kvittere for din ansøgning og bekræfte match mellem dine forventninger og uddannelsens sigte, og du kan få uddybet dine spørgsmål til MMD.  

Optagelsesprocessen er omhyggelig. Den skaber grundlag for en god studiestart og et godt studieforløb. Dit MMD studium starter med din ansøgning og de refleksioner som denne proces sætter i gang.

Ansøgningsfrister til studiestart i januar 2021 

MMD modtager ansøgninger løbende. Optagelse finder sted i tre runder frem mod studiestart, jan. 2021 - med følgende ansøgningsfrister. 
 
  1. frist: Onsdag 27. november 2019  (optagelsessamtaler i december 2019)
  2. frist: Onsdag 27. maj 2020 (optagelsessamtaler er udskudt til august) - pga. forårets lockdown har vi udvidet den anden ansøgningsrunde med frist den 31. juli og optagelsessamtaler midt i august. 
  3. frist: Onsdag 18. november 2020 (optagelsessamtaler i nov/dec 2020) 

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 07/07/2020

Kontakt MMD

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV.088
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 

Følg MMD