Master of Management Development

Master of Management Development

Optagelsesproces

MMD skal være et reflekteret valg. Derfor er optagelsesprocessen omhyggelig. Den skaber grundlag for et succesfuldt studieforløb. Der er ingen tests, men du skal lave en casebesvarelse og deltage i en personlig samtale.

Optagelse til næste studiestart (januar 2025) 

Disclaimer: MMD deltagere er ofte flere år i bevægelse mod MMD, fordi: Man skal være velbegrundet i valg af uddannelse, være klar i livet og med arbejdsgiver, uddannelsen starter kun hvert andet år, og hold er typisk "overtegnet' i sidste runde - hvor man risikerer at skulle vente et par år ved at søge i sidste runde.  

Fase 1: Din ansøgning

 1. Udfyldt ansøgningsskema
 2. En casebesvarelse, hvor du ud fra en generel beskrivelse skal oversætte denne til en analogi, der svarer til din egen virksomhed/praksis.
 3. To personlige referencer (fra en overordnet og kollega), der giver en personlig begrundet anbefaling af dig.
 4. En coach-kontrakt med en person, der vil stille sig til rådighed for dig og støtte dit læringsforløb gennem MMD. (OBS, denne behøver ikke være afklaret før studiestart.)
 5. Godkendelse af vilkår og betingelser.

Fase 2: En samtale

Optagelsesprocessen involverer en personlig samtale med MMD studieleder Jan Molin, professor, Dr.merc og MMD programleder Lise Balslev. Samtalen tager afsæt i din ansøgning og casebesvarelse. Dens hovedsigte er gensidig forventningsafstemning, kvittere for din ansøgning og bekræfte match mellem dine forventninger og uddannelsens sigte, og du kan få uddybet dine spørgsmål til MMD.  

Optagelsesprocessen er omhyggelig. Den skaber grundlag for en god studiestart og et godt studieforløb. Dit MMD studium starter med din ansøgning og de refleksioner som denne proces sætter i gang.

Optagelse til hvert MMD hold finder sted i tre runder (man skal kun søge en gang - optagelsesbreve sendes umiddelbart efter hver runde). 

MMD INFORMATIONSMØDER 2023/2024

 • September 2023 - tbd
 • Oktober 2023 - tbd
 • Februar 2024 - tbd
 • April 2024 - tbd
 • September 2024 - tbd 
 • Oktober 2024 - tbd

TRE ANSØGNINGSFRISTER - og tre samtalerunder

 • Efterår 2023
 • Forår 2024
 • Efterår 2024 

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 29/11/2022

Kontakt MMD

Master of Management Development 
Programchef Lise Balslev 
Dalgas Have 15, DH.V.0.86
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 

Følg MMD