Master of Management Development

Optagelsesproces

MMD skal være et reflekteret valg. Derfor er optagelsesprocessen omhyggelig. Den skaber grundlag for et succesfuldt studieforløb. Der er ingen tests, men du skal lave en casebesvarelse og deltage i en personlig samtale.

Fase 1: Ansøgning

  1. Udfyldt ansøgningsskema
  2. En casebesvarelse, hvor du ud fra en generel beskrivelse skal oversætte denne til en analogi, der svarer til din egen virksomhed/praksis.
  3. To personlige referencer (fra en overordnet og kollega), der giver en personlig begrundet anbefaling af dig.
  4. En coach-kontrakt med en person, der vil stille sig til rådighed for dig og støtte dit læringsforløb gennem MMD. (Denne behøver ikke være afklaret før studiestart.)
  5. Betalingsbetingelser, hvor du klargør finansieringen af uddannelsen.

Fase 2: En samtale

I anden fase bliver alle optagelsesberettigede ansøgere inviteret til en personlig samtale med MMD studieleder Jan Molin, professor, Dr.merc og MMD programleder Lise Balslev. Samtalen tager afsæt i din ansøgning og casebesvarelse. Dens hovedsigte er gensidig forventningsafstemning, kvittere for din ansøgning og bekræfte match mellem dine forventninger og uddannelsens sigte, og du kan få uddybet dine spørgsmål til MMD. Samtalen skaber grundlag for en god studiestart og et givende studieforløb. 

Optagelsesprocessen er omhyggelig - den skaber grundlag for en god studiestart og et godt studieforløb. Dit MMD studium starter med din ansøgning og de refleksioner som denne proces sætter i gang.

Ansøgningsfrister til studiestart i januar 2019 

MMD modtager ansøgninger løbende. Optagelse finder sted i tre runder frem mod studiestart, jan. 2019 - med følgende ansøgningsfrister. 
 
  1. frist: mandag den 27. november 2017 (optagelsessamtaler i januar 2018)
  2. frist: mandag den 28. maj 2018 (optagelsessamtaler i juni 2018)
  3. frist: mandag den 19. november 2018 (optagelsessamtaler i december 2018) 

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 21/09/2018

Kontakt MMD

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV.088
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 

Følg MMD