Master of Management Development

Optagelsesproces

MMD skal være et reflekteret valg. Derfor er optagelsesprocessen omhyggelig. Den skaber grundlag for et succesfuldt studieforløb. Der er ingen tests, men du skal lave en casebesvarelse og deltage i en personlig samtale.

Fase 1: Din ansøgning

  1. Udfyldt ansøgningsskema
  2. En casebesvarelse, hvor du ud fra en generel beskrivelse skal oversætte denne til en analogi, der svarer til din egen virksomhed/praksis.
  3. To personlige referencer (fra en overordnet og kollega), der giver en personlig begrundet anbefaling af dig.
  4. En coach-kontrakt med en person, der vil stille sig til rådighed for dig og støtte dit læringsforløb gennem MMD. (OBS, denne behøver ikke være afklaret før studiestart.)
  5. Betalingsbetingelser, hvor du klargør finansieringen af uddannelsen.

Fase 2: En samtale

Optagelsesprocessen involverer en personlig samtale med MMD studieleder Jan Molin, professor, Dr.merc og MMD programleder Lise Balslev. Samtalen tager afsæt i din ansøgning og casebesvarelse. Dens hovedsigte er gensidig forventningsafstemning, kvittere for din ansøgning og bekræfte match mellem dine forventninger og uddannelsens sigte, og du kan få uddybet dine spørgsmål til MMD.  

Optagelsesprocessen er omhyggelig. Den skaber grundlag for en god studiestart og et godt studieforløb. Dit MMD studium starter med din ansøgning og de refleksioner som denne proces sætter i gang.

MMD modtager ansøgninger løbende. Optagelse finder sted i tre runder frem mod studiestart i januar 2023 
 
Den næste optagelsesproces til MMD starter i efteråret 2021.
 
Opdateret ansøgningsmateriale, ansøgningsfrister og datoer for informationsmøder publiceres snart her på MMD's hjemmeside. 
 
Send en mail til os (info.mmd@cbs.dk) hvis du foretrækker at blive orienteret om datoerne direkte i din mail via MMD nyhedsbrev. 

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 18/02/2021

Kontakt MMD

Master of Management Development 
Programchef Lise Balslev 
Dalgas Have 15, DH.V.0.86
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 

Følg MMD