Master of Management Development

TILLYKKE med MMD graden!

MMD's jubilæumshold dimitterede i december 2020. På grund af corona lockdown fandt vores fejring af dem først sted den 5. juni 2021 på Egelund Slot. Vidunderligt gensyn i vidunderlige omgivelser!

05/06/2021

Jubilæumsholdet

MMD UDDANNER REFLEKSIVE LEDERE, DER MESTRER LEDELSE I KONTEKST

MMD har dimitteret sit 10. jubilæumshold af refleksive ledere, der mestrer kunsten at navigere i kompleksitet, relationer og processer. De involverede private og offentlige organisationer har med de nye Masters of Management Development fået en fornyet og styrket tilgang til strategi, ledelse og forandring i lyset af de specifikke udfordringer, som virksomheden skal håndtere. MMD udvikler deltagernes personlige og faglige lederskab, så de kan skabe innovative og holdbare forandringer i deres organisationer.

MMD HOLDET SOM DIMITTEREDE I DECEMBER 2020

Første række fra venstre: Ledende Chefjordemoder, Trine Lind, Region Sjælland ∙ Senior Project Manager, Helle Vibeke Tuxen, EG A/S ∙ Afdelingssygeplejerske, Mie Kaiser Reuven, Region Hovedstadens Psykiatri, PCSH ∙ HR Business Partner, Susanne Vang, Colgate Palmolive Company ∙ Leder, HR Læring og Ledelse, Gitte Tangbæk, Jyske Bank A/S ∙ Management Consultant, Inge Corlin, PA Consulting ∙ Vicedirektør, Benedikte Havskov Hansen, Danske Advokater ∙ Ledende Overlæge, Ph.d. Mette Marklund, Nordsjællands Hospital ∙ Vicedirektør, Mette Raun Fjordside, Forbrugerrådet Tænk.

Anden række fra venstre: Film & TV producer, IP developer, Peter Bech ∙ Afdelingsleder, Ida Rasmussen, Vejdirektoratet ∙ HR Chef, Jeanette Fredheim, Volvo Danmark A/S ∙ Centerchef, Randi Mølager, Professionshøjskolen Absalon ∙ Afdelingschef, Louise Vergo, FOA ∙ Arkitekt MAA, projektleder, Helle Zimmer Rasmussen, mtre aps ∙ Uddannelsesleder, Mia Rudolph-Lentz, NEXT Uddannelse København ∙ Forstander, Thomas Yung, Københavns Idrætsefterskole ∙ Udviklingskonsulent, Rebecca Schnell Asmussen, HOFOR.

Bagerste række fra venstre: Associate Manager, Simon Lund Poulsen, Novo Nordisk A/S ∙ Uddannelseschef, Jens Christian Christensen, SOSU H ∙ Kaptajn, René Egelund Bøggild, Forsvarsakademiet ∙ Økonomichef, Tom Reeckmann Hansen, Ledernes Hovedorganisation ∙ Head of Product Operation, Magnus Christensson, Lenus eHealth ∙ Overlæge, børneanæstesiolog, Morten Bøttger, Rigshospitalet ∙ Uddannelsesleder, Jannick Marschall, Københavns Professionshøjskole ∙ Vicedirektør, Torbjørn Eriksen, Friluftsrådet ∙ Afdelingsleder, Søren Hvid Karsten, Egedal Kommune ∙ Kommunikationschef/vicedirektør, Ida Thuesen Nielsen, KL ∙ Udviklingschef, Gitte Busch Pedersen, Region Hovedstadens Psykiatri ∙ Managing Partner, Bent Myllerup, Better Change Consulting ApS.

Fraværende på foto: Head of Department, Lasse Westergaard, Henning Larsen Architects A/S ∙ Direktør, Mette Tellerup Larsen, BASEN ∙ FM Chef, Stine Mariendal, Nationalbanken.

Foto: Egelund Slot, 5/6/2021, af Peter Dahlerup.

Sidst opdateret: Master of Management Development // 28/09/2021