Master of Management Development

MMD udvikler ledelse med teater som ramme

Masterclass 2018 på Teaterøen. Et MMD forløb med teatret som ramme for ledelsesudvikling. Ur-premiere!

24/10/2018
Teaterøen 2018
MMD holdet 2017/2018 rundede 2 års undervisning af med tre dages masterclass på Teaterøen i september/oktober 2018. Opgaven for grupperne var at skabe teaterstykker om ledelse - ud fra temaer, konflikter, dilemmaer som grupperne selv identificerede i sig selv og egen ledelsespraksis, og modellerede til en dramaturgisk ramme. Forløbet kulminerede med urpremiere og festmiddag for godt 60 inviterede publikummer. 
 
Dyb erkendelse om min egen ledelse. 
"Devising leadership var på mange måder kulminationen på MMD, og muliggjorde at vi kunne trække på alle de erkendelser og den læring, vi har erhvervet os igennem forløbet på MMD. I en stærk forandret kontekst, blev vores evne til at arbejde i små organisationer testet både i tid og rum. I tid fordi vi inden for en begrænset ramme af tid skulle levere en forestilling. I rum fordi forestillingen tog form ud fra de rumlige forudsætninger Teaterøen stillede til vores rådighed. Vigtigst for mig var muligheden og læringen ved at forstå min egen adfærd, rolle og ledelse i processen ud fra et psykodynamisk perspektiv. Følelsen jeg sidder tilbage med efter oplevelsen, er dyb erkendelse – ikke blot i kognitiv forstand, som når man læser en bog, men som en kropslig oplevelse der vil vare længe hvis ikke evigt. ”I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand!” (Confucius)
v/Helle Lis Søholt. CEO, Gehl / Making Cities for People. MMD deltager 2017/2018
 
Gå til "Devising Leadership" - et exceptionelt ledelsesudviklingsforløb hvor du kan høre om motivationen bag forløbet fra underviserne, professor, dr. merc. Jan Molin og professor emeritus, ledelsesfilosof Ole Fogh Kirkeby. Find korte testimonials om udbytte af forløbet i ledelse og læring fra deltagere og publikum. Læs om tematikker for de fem forestillinger og se fotoreportage. 
 
 
Sidst opdateret: Master of Management Development // 30/10/2018