MMD udgiver 20 års jubilæumsantologi

Nyheder

Gentagelser, Flertydighed og Forandring. Lederudvikling og effekt? Få en forsmag på MMD's jubilæumsantologi

20/12/2020

I anledning af MMD's 20 års jubilæum i 2020 har MMD professorer og dimittender gennem 20 år lavet en antologi, som udkommer primo 2021. I anledning af ur-premiere for bogen den 12/12 2020 - som desværre blev aflyst i sidste øjeblik - blev produceret et skrift. 

Fra forordet v/ Jan Molin & Lise Balslev (bogens redaktører): 

"Når man, som vi, år efter år har den store glæde at være tæt på de MMD’ere, som passerer forbi os, er der ikke nogen tvivl om, at MMD gør en forskel for den enkelte. Der sker noget. Med nysgerrighed, udviklingstrang og hårdt arbejde tilegnes et nyt sprog, nye begreber og flere perspektiver, som åbner for andre handlemuligheder. De enkelte deltagere skaber sig undervejs et ståsted til at være en anden leder end den, de før var. Men hvordan kan vi vise det? Og vise at MMD som en praksisnær og forskningsbaseret lederuddannelse bidrager til at skabe markante gennemslag i forskellige virksomheders ledelse, organisering og forvandling? 

Det var spørgsmålet, da vi for godt halvandet år siden begyndte at drømme om at skrive en bog i anledning af uddannelsens 20 års jubilæum. Ikke et festskrift, ikke et nostalgisk eller kronologisk tilbageblik, men som et substantielt bidrag med erfaringer om, hvordan udvikling af det personlige lederskab skaber bevægelser og effekter med organisatorisk, ja samfundsmæssig betydning. 

MMD’s jubilæumsantologi diskuterer og skaber dokumentation for samfundsmæssig impact af lederuddannelse." 

Bogen udkommer på Forlaget Samfundslitteratur i starten af 2021 

MMD antologi forside

Sidst opdateret: Master of Management Development // 20/12/2020