Master of Management Development

Vil I blive klogere på jeres organisation? MMD søger case virksomheder

I løbet af foråret 2018 gennemfører MMD for 9. gang et 24 timers Change Management forløb. Vi efterlyser seks virksomheder/organisationer, som vil stille sig til rådighed for forløbets (og egen) læring.

24/01/2018

Skal I udvikle jeres strategier, ledelse og/eller processer? Har I brug for andre øjne på, hvordan I kan gribe jeres udfordringer an? 

Vi er meget interesserede i at høre fra organisationer/enheder, fra både offentlig og privat sektor, som vil stille sig til rådighed med en aktuel og virkelighedsnær ledelsesmæssig udfordring. Selve MMD's Change Management forløb er organiseret som en gruppebaseret case opgave, som gennemføres i værtsorganisationen i løbet af 24 timer – den 6. juni 2018.

Værtsorganisationens udbytte:

Som værtsorganisation giver forløbet dig en unik mulighed for egen læring ved at få MMD’ernes refleksioner over den ledelses- og organisationsmæssige kontekst, som I befinder jer i via á vis en konkret udfordring.

Forløbets sigte:

Opgaven består i, at MMD’s semestergrupper skal analysere en aktuel og virkelighedsnær problemstilling og opstille et udviklingsdesign i hver sin værtsorganisation. Styrken i de seks semestergrupper er, at de hver består af 5-6 ledere med ledelsesindsigt og mange års erfaring fra mange forskellige organisationer og kontekster.

Den enkelte værtsvirksomhed formulerer selv, i samarbejde med MMD studieledelse, den dagsorden, som grupperne skal tage udgangspunkt i. (Opgaven er fortrolig for MMD gruppen indtil selve case forløbet). Grupperne skal på 24 timer undersøge og skitsere, hvordan den konkrete værts virksomhed kan arbejde konstruktivt med sine udfordringer; hvordan man kan blive klogere på sin situation, udforske den yderligere, se nye vinkler og komme styrket videre. Gruppen skal ikke som sådan udvikle konkrete løsninger.

Det har vi brug for fra dig:

  • En ledelses- og organisationsmæssig udfordring som man gerne vil have MMD’ernes input til. I den forbindelse stiller MMD studieledelse sig til rådighed ved et møde og opfølgende dialog/samarbejde for at udvikle dagsorden for opgaven.
  • En kontaktperson for MMD i forberedelse af opgaven og siden for gruppen med hjælp til opklarende og praktiske spørgsmål (adgang, arbejdsrum, aftaler i virksomheden den 6. juni 2018). 

Tilmelding og yderligere spørgsmål:

  • MMD programleder Lise Balslev. Mail: lba.master@cbs.dk, telefon: 3815 2998 / 2440 0422.
  • Tilmelding så snart som muligt og gerne inden udgangen af februar 2018.
  • Øverst på siden kan du downloade en kort beskrivelse af forløbet 2018 samt blive inspireret af eksempler/erfaringer fra tidligere Change Management forløb på MMD.

Mere inspiration:

Change Management 2016

Udbytte af MMD's 24 timers Change Management Case (2016)

 

"Forløbet gav mig en ny forståelse for nogle af de processer, der også er på spil i min egen organisation"
 

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 13/02/2018