Master of Management Development

Eva Boxenbaum er udpeget til ny studieleder på MMD

Som led i et planlagt generationsskifte overtager professor Eva Boxenbaum posten som studieleder på MMD. Professor emeritus Jan Molin fortsætter som underviser.

27/06/2022

Jan Molin & Eva Boxenbaum

Det var med en enstemmig indstilling fra MMD’s Studienævn og Advisory Board, at CBS’ uddannelsesdekan har udpeget professor Eva Boxenbaum som Jan Molins afløser på studielederposten. Det sker som led i et planlagt generationsskifte, hvor Jan Molin fra juni 2022 er udpeget som professor emeritus. 

Jan Molin omtales med rette som ’Founding Father’ for MMD, hvor han har været studieleder næsten uafbrudt siden uddannelsens start i 1999, kun afbrudt af en periode (2007 til 2017), hvor han var CBS’ uddannelsesdekan. Jan Molin har haft en enorm betydning for den personlige udvikling og ledelsesforståelse, som foreløbig knap 400 ledere har opnået på MMD programmet. 

Jan Molin udtaler: 

”MMD er en meta-uddannelse, der hele tiden arbejder på selv at udleve de ledelsesprincipper og ambitioner, den er funderet på. Som sådan er det en stor glæde at se, hvorledes alt dette går en fortsat og styrket fremtid i møde med Eva som repræsentant for topniveau i forskning og undervisning.”

Eva Boxenbaum har været ansat på Institut for Organisation (IOA) siden 2001, og som professor siden 2018. Hendes forskningsinteresse er ildsjæle, der i rollen som institutionelle entreprenører bidrager til at skabe organisatoriske forandringer og samfundsmæssige transformationer. Hun er bl.a. leder af forskningsprojektet ”TITAN: Turning Theory into Action”, hvor MMD dimittender bidrager til at belyse, hvordan teorier fra uddannelsesforløbet sætter sig spor i den organisatoriske praksis. I 2021 modtog Eva Boxenbaum den prestigiøse Eliteforskerpris af Uddannelses- og Forskningsministeriet efter indstilling af Danmarks Frie Forskningsfond.

Eva Boxenbaum udtaler om udnævnelsen: 

”Det er en stor ære at blive udpeget til at fortsætte den inspirerende og engagerede studieledelse på MMD, som jeg har fulgt tæt i knap tre år og fra sidelinjen i to årtier. Jeg glæder mig til at fortsætte det tætte samarbejde med alle de skønne mennesker, der bidrager til uddannelsen som studerende, alumner, undervisere, administrative medarbejdere, deltagere i studienævnet og medlemmer af MMD’s udsøgte Advisory Board. Det er en helt særlig fornøjelse at tiltræde som leder af min absolut favorituddannelse på CBS.” 

Lars Munch, bestyrelsesformand, adjungeret professor på CBS og formand for MMD’s Advisory Board, udtaler om udnævnelsen: 

”Det er virkelig godt for os, at Eva tager MMD depechen videre herfra. Nu fortsætter vi i de bedst hænder, og jeg er samtidig glad for, at Jan ikke forlader os. Det tegner godt for de kommende sæsoner!”

Jan Molin fortsætter som underviser på MMD med fagansvar for modulet Ledelse og Organisering samt for aktiviteterne knyttet til uddannelsens Egelund seminar, Academy of Management deltagelse, Jobswop og Change Management forløb. 

Tiltrædelse 

Der vil ikke blive afholdt en formel til- og aftrædelsesceremoni i denne anledning. Til gengæld vil det glæde os at se mange MMD’ere og andre venner af uddannelsen til et fagligt event i løbet af efteråret. Invitation følger. 

Kontaktperson

Lise Balslev, programleder for MMD, mail: lba.master@cbs.dk, telefon: 2440 0422

 
Sidst opdateret: Master of Management Development // 27/06/2022