Master of Management Development

CBS omdømme i top 3 på verdensplan

Copenhagen Business School er for femte år i træk udpeget af dekaner fra 1.000 business schools verden over til at have et omdømme helt i top.

15/11/2013

Copenhagen Business School er for femte år i træk udpeget af dekaner fra 1.000 business schools verden over til at have et omdømme helt i top. CBS er i 2013 kåret som nummer to i Vesteuropa og nummer tre i verden lige efter Harvard. Topplaceringen viser, at CBS’ internationale omdømme som en af verdens førende business schools er godt forankret og ikke nogen tilfældighed. Eduniversal er rangering af omdømme. Business school-branchen bliver spurgt til, hvilke skoler der kan anbefales. Igen i 2013 bliver CBS anbefalet af flertallet de adspurgte dekaner. På verdensranglistens førsteplads ligger London Business School, så følger Harvard Business School på andenpladsen og derefter CBS lige i hælene på tredje pladsen. Se mere på eduniversals hjemmeside.

Sidst opdateret: Master of Management Development // 24/06/2020