Master of Management Development

Stærk ledelse i en svær tid, 2012

"En vidunderlig blanding af friktion, nærvær, intensitet og festlighed i smukke rammer!" Sådan beskrev en deltager sin eftermiddag med MMD konference den 6. september 2012 i Nationalmuseets smukke festsal.

Forandring er blevet et vilkår på alle moderne arbejdspladser. Hvis ikke vi forandrer vores virksomheder og os selv, risikerer vi at blive kørt ud på et sidespor. Men hvis forandringerne skal blive til mere end bare mere af det samme må vi gentænke hvad forandring indebærer. Er det muligt at forandre organisationen uden at udvikle sig selv? Hvordan kan vi tænke ud af boksen?
Her finder du videouddrag af dagens oplæg. Billeder fra dagen findes i vores billedgalleri og på facebook.
Succes er kreativitetens største fjende: ”Det tager kun fem sekunder at ændre en organisation” har Alf Rehn udtalt, men det kræver, at vi gør op med de gængse clicheer om kreativitet. Alf Rehn er professor i Management og Ledelse ved Åbo Akademi Universitet, Finland.
#
Når forretningsmodellen skal gentænkes: Hvordan agerer man som leder i en forandringsproces, hvor man både skal afvikle og udvikle på en og samme tid? Lisbeth Knudsen, CEO, Berlingske Media
Mikro-ledelse. Samtalen som ledelsesredskab: Hvordan kan lederen i mikroprocesserne og med samtalen som ledelsesredskab udforske nye forståelser og handlemuligheder i den organisatoriske dynamik og kompleksitet? Allan Holmgren, mag.art., direktør for DISPUK, adjungeret professor på CBS og underviser på MMD - sammen med Gitte Fangel, Vicedirektør på Herlev Hospital og MMD, 2008
Alle ønsker forandring, men ingen ønsker at forandre sig! Hvad vil det sige at forandre sig? Hvad er det for mekanismer i os som er dybt for eller imod forandring? I en verden i konstant forandring er det vigtige spørgsmål at få besvaret. Oplægget gik tæt på to dybe instinkter: overlevelsesinstinktet og instinktet for at skabe. Peter Bastian, fysiker, musiker og foredragsholder