Master of Management Development

On the Shoulders of Giants, 2019

"Vi er som dværge, der sidder på skuldrene af kæmper for at kunne se længere og mere ..." Som et led i markeringen af MMD’s 20 års jubilæum var MMD's Alumni Community inviteret til ur-premiere sammen med MMD’s 10. jubilæumshold.

Vi er som dværge, der sidder på skuldrene af kæmper for at kunne se længere og mere, end de kunne. Ikke på grund af vores skarpe syn eller kropsstørrelse, men fordi kæmperne hæver os op.” Sådan skrev diakon, skolebygger, filosof Bernhard af Chartres i 1120. MMD's On the Shoulders of Giants seminar var det første af sin art med en ambition om at introducere MMD miljøet for nogle af de tænkere, som har inspireret MMD professorernes grundlagstænkning og undervisning. Mere end 100 MMD'ere trodsede sommervarmen for at deltage i forelæsningsrækken og netværke med hinanden. Det kommer vi helt sikkert til at gentage.

PDF iconRAMMEPROGRAM

Onsdag den 28. august 2019 – i Dalgas Have på CBS

Ankomst & frokost. Centertorvet & Faculty Club

12.45  Velkomst v/professor Jan Molin (Auditorium SC.033) - PDF iconslides fra optakten