Masteruddannelser

Master of Management Development

MMD i pressen

"Min vigtigste læring har handlet om det at stille de rigtige spørgsmål. Tidligere var jeg meget fokuseret på svarene." Find mere omtale af MMD'ernes erfaringer og udbytte af uddannelsen i artiklerne herunder.

mmd aom hold

Det gik du glip af ...

Nedslag fra MMD på AOM (Ledelseidag.dk 8,15)

stacey

Myten om den moderne leder

Eksklusivt interview med Ralph Stacey ifm. hans besøg på MMD (Ledelseidag.dk 1,15)

jane D

Ledere skal skabe mening

Man kan optimere sin virksomhed i utrolige mængder hvis folk får lov til at blomstre (Børsen Executive 15/10/14)

jan molin

Performance kulturen ødelægger relationer mellem mennesker

Dansk erhvervsliv er generelt alt for optaget af at sætte mål og kontrollere. (Berlingske Business, 5/10/2014)

Når du står i en krig er der jo ikke tid til at diskutere

Umiddelbart synes soldatergerningen og sygeplejefaget at ligge langt fra hinanden (Forkant 2, 2014)

Jobbytte blev en øjenåbner

I modsætning til andre lederuddannelser fokuserer MMD helt og holdent på disciplinen ledelse. (Børsen Executive, 30. april 2014)

Benhårdt fokus på ledelse

Baggrunden for MMD var en mangel på lederuddannelse med fokus på det personlige lederskab. (Børsen Executive, 30. april 2014)

MMD i GO Morgen Danmark 23-02-2014

MMD studerende Joy Hult er i Go Morgen Danmark og fortælle om job swop

MMD holder os til ilden

På MMD bliver vi hele tiden udfordret på, hvad vi gør i vores dagligdag. (Politiken, 9. nov. 2011)

Tiden er godt givet ud

Det er en force for os, at vi har så dygtige ledere. Tiden er godt givet ud. (Politiken, 9. nov. 2011)

Kørt fast i processen

De fleste ledere tror de skal beslutte noget om indholdet. (Jan Molin i Danske Kommuner, nr 35)

Giv medarbejderne plads

En proces behøver ikke være langvarig. Det er bare noget, vi går og siger. (Danske Kommuner, nr 35, 2010)

Idealisme stoppede karriere i politik

Stålfaste værdier har flere gange vendt rundt på Karin Bancsis karriere. Hun fik ny refleksion via MMD masteropgave. (Pol. 7.11.2010)

Mere ro i ildsjælen

Jeg har altid tænkt, at det bare handlede om at brænde for noget. Læs andre af ildsjælens erkendelser. (Danske Kommuner nr 23, 2010)

Jobbytte giver nye indsigter

Det var pokkers! Sådan tænkte en director fra Vestas og uddannelseschefen fra TEC. (JP, 3. marts 2010)

Kunsten at få ideer til at leve

Der findes naturmæssige ledertalenter, men de er få. Derfor vil MMD bringe ledere ud af deres vante omgivelser. (JP, 3. marts 2010)

Ledere bytter job

Deloitte director agerer kaptajn fra Søværnet - og vice versa. Ledere bytter kasketter for at lære noget om sig selv. (Børsen, 26. februar 2010)

Kontorchefen der klædte sig ud

Lederevnerne udfordres. En statslig kontorchef og skoleinspektøren bytter stol for en uge. (Politiken, 17. februar 2010)

Bytte-bytte skoleledelse

Læs også artiklen om Steen og Flemmings jobbytte i skoleledelse. (Skoleledelse, maj 2010)

Hospitalsdirektør og DSB direktør bytter job

Ved at forlade de faste rammer bliver man opmærksom på, hvad der virker i hverdagen. (HelsingørDagblad, 8. marts 2010).

Midt i et Management Mekka

MMD er med på Academy of Management; verdens største management konference. (CBS Executive Magazine, Børsen, oktober 2009)

Klar tale

I komplekse organisationer er det vigtigt at en leder tør improvisere. MMD workshop med Patricia Shaw. (CBS Executive Magazine, Børsen, 2009)

Chefen går til eksamen i at være chef

MMD gruppen får 24 timer til at løse op for en ledelsesmæssig problemstilling. MMD hos Kulturarvsstyrelsen. (Berlingske Tidende Karriere, den 3. September 2008)

Når intern kommunikation skaber mening

Hvad skal ledelsen satse på, når der skal skabes mening for medarbejderne? Artikel af Professor Jan Molin, CBS/MMD. (Kom magasinet, december 2006)

Dialog i skærmhøjde

Danskerne er vilde med blogs. Lars Ginnerup fra MMD og Vibeke Boysen Schmidt fra Forsvarsakademiet om, hvad blogs også kan bruge til. (Psykolog Nyt, Nr. 22 - 2006)

Lederevnerne testes

Fem chefer skal på 24-timer løse et ledelsesproblem i en virksomhed, de ikke kender. (MetroXpress, 2. oktober 2006)

Jobbytte giver klarsyn og mod til forandring

Læs om lederne der byttede job for en uge. (Børsen, 5. september 2006)

Udfordret i virkeligheden

Fire MMD studerende, én virksomhed og eksamination i 24 timer. (Børsen Executive, 29. september 2006)

BLOGGEN

Viser virksomhedens sande ansigt. MMD refleksion over autentisk organisatorisk identitet. (CBS Executive, Børsen, september 2006.)

Hvorfor finde fem fejl

Læs om Vicedirektøren i Nykredit der efter endt MMD uddannelse forfølger succeserne i steder for fejlene. (PID 2006.)

Modstand mod forandring

Et tegn på dårlig ledelse? Læs Professor Jan Molin's kommentarer til DIEU's lederundersøgelse 2006. (IDA, 2006.)

Bytte-bytte lederjob

Ledere swop-jobber i forbindelse med deres lederuddannelse på MMD. (Lederen, juli 2006.)

Selvironi som ledelseskompetance

Artikel af Professor Jan Molin i samarbejde med Professor Ole Fogh Kirkeby, CBS. (ERHVERVSPSYKOLOGI, Volume 4, #1, marts 2006.)

Revisor bytter job med designer

Læs om designeren og revisoren der byttede lederjob for en uge. (Belingske Business Karriere, marts 2006)

Psykologer skal lære at lede

Vibeke Schmidt, cand.psych. og chef for Institut for Militær psykologi i Forsvaret. Nu også MMD fra CBS (Berlingske, sept. 2006)

Er danske ledere for dårlige?

MMD klæder den fagligt dygtige leder på med de menneskelige egenskaber der skal til for godt lederskab. (SAP, 2004)

Sidst opdateret: Master of Management Development // 29/01/2018

Kontakt MMD