Master of Management Development

Master of Management Development

Jubilæumskonference, 2011

Læring og ledelse. MMD Jubilæumskonference 31/10/2011. En dag der samlede og inspirerede

Stemningen var glad og intens, da MMD fejrede sit jubilæum på CBS mandag den 31. oktober 2011 med konferencen ’10 år med læring og ledelse’. 100 deltagere fyldte auditoriet i Dalgas Have til randen, og eftermiddagen levede op til deltagernes forventning om at blive udfordret med nye perspektiver og læring om ledelse. Se billeder i vores billedgalleri eller på facebook.

Udvikling er afvikling af indvikling.

Uddannelsesdekan ved CBS Jan Molin, founding father og tidligere studieleder på MMD, udfordrede salen med en veloplagt festforelæsning. Jan Molin tog fat på de grundlæggende forhold og antagelser, der kendetegner MMD’s syn på læring og ledelse.

MMD giver et særligt syn på ledelse.

En MMD fra hver af de fem årgange fulgte op med at fortælle om stjernestunder, undren og erkendelser, som de har taget med fra MMD, og som har gjort en forskel for dem i ledelse og i livet.

Susanne Møllegaard, MMD 2002, Underdirektør, Topdanmark beskrev, hvordan MMD har givet hende et særligt syn på ledelse. MMD har ikke gjort det lettere at være leder, men har givet en grundlæggende nysgerrighed, som er god at have med som ressource i ’ja og nej kampen’.

Vibeke Smidt, MMD 2004, Chef for forsvarets militærpsykologiske afdeling. MMD lærer, at erkendelse er noget man selv skal komme frem til, og ikke noget man kan give andre. Kunsten at acceptere paradoxet både at være deltager i og iagttager af styring var et omdrejningspunkt for Vibeke Smidt på MMD.

Jørgen Dahl, MMD 2006 og Professor fra Rigshospitalet & KU , tog afsæt i MMD og kompleksitetsbegrebet. Sproget er afgørende når antagelsen om sandhed er opgivet. Han fik på en finurlig måde sat ord på, at det er svært at sætte ord på det, som man tager med fra MMD.

 Jørgen Dahls talepapir om nytte af MMD i ledelsen og livet

Kent Zaulich, MMD 2008, Afdelingschef for HRD i BRFkredit a/s fortalte, hvordan samtalen og MMD’s opmærksomhed på relationer og processer har ændret i BRF's tilgang til ledermåling. Man taler om både relationer og resultater. I ledelse er det vigtigste værktøj én selv.

Politiinspektør Peter Ekebjærg, MMD 2010, fra Rigspolitiets Kompetencecenter kom til slut ind på at læring skal omsættes i handling. MMD er ikke et depot af viden som skal hældes på noget. Det handler om responsivitet, relationer og processer

Real conversation is Action Oriented. 

Til slut oplevede deltagerne ”Managing live! A vital approach to complexity”. Professor Kristian Kreiner, CBS og Patricia Shaw, visiting professor fra Complexity and Management Centre (CMC) interviewede hinanden. Bl.a. om krav til lederne - at være til stede i nu’et og samtidig være foran.

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 09/07/2019

Kontakt MMD

Master of Management Development 
Programchef Lise Balslev 
Dalgas Have 15, DH.V.0.86
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 

Følg MMD