Master of Management Development

Genbesøg MMD Events

MMD er vært for en ledelseskonference hvert år. Vi inviterer desuden løbende til bogpræsentationer, workshops, forelæsninger, konferencer. MMD Events formidles via vores nyhedsbrev, på facebook og linked In.

Hvert andet år sigter vi efter at holde en større, ekstern konference. Formålet er at give aftagere af MMDs dimittender og kommende MMD studerende et selvoplevet indblik i, hvad det er for ledelsesmæssige temaer, som optager MMD - og hvordan vi taler MMD'sk om dem. Konferencerne bidrager desuden i høj grad til studiets levende kontakt til MMD Community og netværksdannelse på tværs af holdene siden 1998.

MMD konferencer

16.11.2017. På CBS

MMD organiserer CBS Impact Topmøde

Hvad skal Danmark leve af de næste 100 år?

Slides og videouddrag mv.

02.10.2014. På Nationalmuseet

Ledelse i Relationer

29.10.2013. På CBS

Branding between Origin and Globalisation

Slides og videouddrag mv.

06.09.2012. På Nationalmuseet

Stærk ledelse i en svær tid

31.10.2011. På CBS. Jubilæumskonference

Læring og ledelse - 10 år med MMD

09.11.2010. På Nationalmuseet

Be the Change

Slides og videouddrag af oplæg

Højdepunkter: Ledelse i Relationer (2014)

Hvor skal man som leder satse sin opmærksomhed for at sikre virksomheden succes og livskraft? Mange ledere bygger forsvarsværker af planer, kontrol og performance styring i forventning om at opnå forudsigelighed og en større følelse af tryghed. Markørerne for god ledelse bliver erstatninger for god ledelse. En moderne leder udvikler sin organisation ved at skabe en stemning som fremmer positive og konstruktive relationer til medarbejdere, kunder, ledere, omverden. God ledelse foregår i relationer.

Highligts fra dagen v/
  • Jan Molin, Dr. Merc., Professor og Uddannelsesdekan på CBS
  • Jane Dutton, Distinguished Professor of Business Administration and Psychology, Michigan University
  • Majken Schultz, Professor i organisation, CBS