• 15.01.2021

MMD REFLEKSION #61: James G March

HVAD KAN TEORIEN LÆRE OS OM PANDEMIEN? James G. March, en af organisationsteoriens grundlæggere og helt store profiler, ville i dag være fyldt 93 år. Han døde i 2018, men hans ideer og tanker er værd at holde i live. Læs artikel af Kristian Kreiner, professor emeritus på CBS' Institut for Organisation. God weekend!
  • 14.01.2021

Hvad kan teorien lære os om Pandemien? James G March seminar 2021

Hvert år markerer vi på CBS den store rolle, som James G March har spillet for beslutnings- og organisationsforskningen, ikke mindst på CBS. Det gør vi normalt med et åbent seminar på hans fødselsdag den 15. januar. Desværre kan vi ikke mødes i 2021, hvor han ville være fyldt 93 år. Men hans tanker er stadig kilde til vedvarende inspiration, dét kan vi markere. Hvordan kunne James March mon have tænkt om pandemi-tidens beslutningstagen?
  • 27.10.2020

Kunsten ikke at gøre noget (MMD i Pol. 10/10/2020)

Læs to MMD lederes refleksioner og læring efter et forår med lockdown og hvad det betød for deres ledelse. Når alt bliver vendt på hovedet fra den ene dag til den anden og ingen ved, hvad man står overfor, så kommer den stereotype leder til kort.
  • 02.07.2020

Kontrapunkter i Ledelse. Nye MMD podcast

Anden sæson af MMD's podcastserie, Lederløftet, indholder tre nye samtaler, som udforsker lederens rolle i en organisation med mange temaer og stemmer. Lyt til alle afsnit her fra siderne eller download via iTunes eller på Soundcloud, når det passer dig. God fornøjelse!
  • 05.03.2020

Keynote på James G March Seminar 2020 - Om Innovation

Læs en let redigeret version af Kristian Kreiners introduktion til årets James March seminar om Innovation. Kristian Kreiner er Professor Emeritus på CBS' Institut for Organisation. Han har oversat flere af James Marchs bøger samt haft et livslangt venskab med James March.