Nyheder


 
 • 15.06.2021

  UDKOMMER I DAG: MMD's antologi om lederudvikling og effekt

  Ledelse gør en forskel, men på hvilke måder? MMD's jubilæumsantologi er én lang illustration af, at ledelse aldrig er et frit valg på hylderne, men altid i sin succes eller fiasko er afhængig af lederens evne til at gribe tilpas ind i det, der er den konkrete, unikke, lokale kontekst, relationer og historie.
 • 05.06.2021

  TILLYKKE med MMD graden!

  MMD's jubilæumshold dimitterede i december 2020. På grund af corona lockdown fandt vores fejring af dem først sted den 5. juni 2021 på Egelund Slot. Vidunderligt gensyn i vidunderlige omgivelser!
 • 20.05.2021

  Ledelsesantologi fra MMD er på trapperne

  I dag er MMD's antologi sendt til tryk. Et enormt berigende samarbejde med alle bidragydere går dermed ind i en ny fase. Vi tror, at bogen i kraft af den viden og erfaring, som den deler, kan vække nysgerrighed og være til inspiration for alle, som beskæftiger sig med ledelse og ledelsesudvikling. "Gentagelser, flertydighed og forandring. Lederudvikling og effekt?" er klar til salg op til udgivelsesdatoen den 15. juni 2021.
 • 15.01.2021

  MMD REFLEKSION #61: James G March

  HVAD KAN TEORIEN LÆRE OS OM PANDEMIEN? James G. March, en af organisationsteoriens grundlæggere og helt store profiler, ville i dag være fyldt 93 år. Han døde i 2018, men hans ideer og tanker er værd at holde i live. Læs artikel af Kristian Kreiner, professor emeritus på CBS' Institut for Organisation. God weekend!
 • 14.01.2021

  Hvad kan teorien lære os om Pandemien? James G March seminar 2021

  Hvert år markerer vi på CBS den store rolle, som James G March har spillet for beslutnings- og organisationsforskningen, ikke mindst på CBS. Det gør vi normalt med et åbent seminar på hans fødselsdag den 15. januar. Desværre kan vi ikke mødes i 2021, hvor han ville være fyldt 93 år. Men hans tanker er stadig kilde til vedvarende inspiration, dét kan vi markere. Hvordan kunne James March mon have tænkt om pandemi-tidens beslutningstagen?

Sider