Master of Management Development

Lederen må udvikle sin egen tilgang til strategi

Håndtering af en kompleks virkelighed kræver, at man som leder udvikler sin egen handlingsteori. Hør her mere om hvordan den enkelte leder lærer og finder sin egen strategiske ledelsesteori til at skabe forandring og bevægelse i organisationen.

Håndtering af en kompleks virkelighed kræver, at man som leder udvikler sin egen handlingsteori. Der findes talrige strategi skoler og ræsonnementer. Ingen af dem kan dog alene være svar på de udfordringer om kompleksitet og usikkerhed i den organisatoriske virkelighed, som moderne ledere skal håndtere. Peter Karnøe, underviser på MMD og professor på Ålborg Universitet (København) fortæller i denne film om, hvordan den enkelte leder lærer og finder sin egen strategiske ledelsesteori til at skabe forandring og bevægelse i organisationen.

Sidst opdateret: Master of Management Development // 28/09/2016

Kontakt MMD