Master of Management Development

Master of Management Development

Sæson 3: Lederudvikling og forandring

I tredje sæson af MMD’s podcastserie 'Lederløftet' inviterer en gruppe ledere deres tidligere undervisere i studiet. Lyt med om digitalisering, strategiudvikling og forandring.

Hvilke spørgsmål, undren og erfaringer har de tidligere MMD-deltagere oplevet på den anden side af uddannelsens afslutning? Og hvordan kan teoretisk perspektivering åbne for nye handlemuligheder? Som leder er man aldrig færdig med at udvikle sig til at udvikle sin organisation. Vi håber, at de nye samtaler vil inspirere og få lyttere til at reflektere over egen praksis og udvikling. Find sæson 3 afsnittene herunder eller download på iTunes (link ovenfor), så du kan lytte med, når det passer dig. God fornøjelse! 

SÆSON 3: #1 Om digitalisering og ledelse i coronakrisens skær

Første afsnit af Lederløftet sæson 3 handler om ledelse i coronakrisens skær, og hvordan digitalisering og det hybride arbejdsliv stiller nye krav til ledelse. I samtalen deltager Camilla Rosengaard, Kommunikationschef på IT Universitetet, Helle Søholt, CEO og Founding Partner hos Gehl og Professor Jan Mouritsen fra CBS. 

SÆSON 3: #2 Om strategiudvikling som en samskabende proces

I andet afsnit af Lederløftet sæson 3 handler det om lederudvikling i det at arbejde med virksomhedens strategi i en samskabende og dialogbaseret proces. I samtalen deltager Mette Raun Fjordside, Vicedirektør hos Forbrugerrådet Tænk, Mette Tellerup, Direktør i BASEN, Simon Lund Poulsen, Associate Manager hos Novo Nordisk og Professor Peter Karnøe fra Aalborg Universitet/København.

SÆSON 3: #3 Om narrativ ledelse som forudsætning for forandring

Tredje afsnit af Lederløftet sæson 3 handler om narrativ ledelse, og hvordan lederens opgave med at formidle mening og stabilitet er en forudsætning for forandring i ’det accelererende samfund’. I samtalen deltager Silas Egelund Volfing, HR direktør i NNE, Adrian Tresoglavic, Direktør for Mercantec og Allan Holmgren, Direktør for DISPUK og Adjungeret Professor på CBS.

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 24/11/2021