Master of Management Development

Master of Management Development

Sæson 1: Lederløftet

Ledelsesansvaret forpligter. Som leder har man aflagt en form for løfte, og man er aldrig færdig med at udvikle sig. Vi håber, vi kan give dig sådanne inspirerende 'løft' i vores podcastserie 'Lederløftet'.

Som leder kan man have brug for ny inspiration, for at få nye perspektiver på ens lederskab, få øje på blinde vinkler, udfolde nye muligheder. I første sæson af podcastserien Lederløftet har fire MMD professorer inviteret topledere i studiet til samtaler om ledelse ift. styring, rationalitet, værdier og identitet. Find samtalerne herunder eller download på iTunes eller Soundcloud (link ovenfor), så du kan lytte med, når det passer dig. God fornøjelse! 

Sæson 1: #1 HVORFOR ER LEDELSE ALDRIG ET FRIT VALG PÅ HYLDERNE?

”Man kan ikke bare beslutte sig for en måde at være leder på. Man er nødt til at se i øjnene, at organisationen har en historie, at der er en given kontekst, og at ens lederskab står og falder med kvaliteten af de relationer, man kan udvikle.” (Jan Molin) 

 
Afsnit 1 af Lederløftet handler om ledelse og styring. I samtalen deltager professor, Dr.merc. Jan Molin, CBS, og administrerende direktør for Kuben Management, Ulf Christensen.

Sæson 1: #2 HVOR GÅR GRÆNSERNE FOR RATIONALITET I LEDELSE? 

”Ledelse udøves under højest ufuldkomne vilkår såsom kompleksitet, usikkerhed og uvished. Når vilkårene er ufuldkomne, bliver det ofte opfattet som et ledelsesmæssigt svigt.” (Kristian Kreiner)
 
Afsnit 2 af Lederløftet handler om ledelse og rationalitet. I samtalen deltager professor emeritus, Kristian Kreiner, CBS, og rektor for KADK, Lene Dammand Lund.

Sæson 1: #3 HVORDAN BRUGER MAN AKTIVT VÆRDIER I SIT LEDERSKAB?

”Dét, der motiverer mennesker til at blive ledere, er de værdier, som organisationerne står for.” (Ole Fogh Kirkeby)

 
Afsnit 3 af Lederløftet handler om ledelse og værdier. I samtalen deltager professor emeritus, Ole Fogh Kirkeby, CBS, og It-chef for Chr. Hansen, Jens Rasmussen.

SÆSON 1: #4 HVORDAN SKABER MAN EN FÆLLES IDENTITET I ORGANISATIONER? 

”Hvad er det, en identitet gør? Den siger noget om, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi er på vej hen. Identitet er en måde at skabe sammenhæng mellem fortid og en mulig fremtid.” (Majken Schultz)

 
Afsnit 4 af Lederløftet handler om ledelse og identitet. I samtalen deltager professor, Majken Schultz, CBS, og bestyrelsesformand for Tuborgfondet, Anne-Marie Skov.
 
Sidst opdateret: Master of Management Development // 19/11/2021