Master of Management Development

Jobswop

"Jobswop har helt klart påvirket mit daglige arbejde. Der er ting, som jeg gør anderledes."

Jobswop handler om at bytte job med en medstuderende i en uge - nogle nedslag:

BOG: "Umiddelbart kunne udgangspunktet ikke være mere forskelligt: En chefjordemoder på Nordsjællands Hospital og en afdelingsdirektør i Jyske Bank. Alligevel skulle de i en arbejdsuge bytte job med hinanden – i det omfang det kunne lade sig gøre. Begge var spændte, men det viste sig, at der på nogle punkter ikke var så langt fra penge til børn, som det umiddelbart forekom. Begge lærte noget værdifuldt om at kunne se på sig selv, sin ledelse og organisation på en ny måde."  Læs kapitlet "Mønstre og menneskesyn" af Karin Lyngby Christensen, Katrine Hornum-Stenz og Jan Molin. MMD's Jubilæumsantologi (2021): Gentagelser, Flertydighed og Forandring. (Kap. 6)

FILM 1: Mød Michael Møller, Centerchef i Københavns Kommune og deltager på MMD 2015/2016 og hør om nogle af de erfaringer og læringspointer, som han har med efter at have byttet job med Eva Præstiin, en medstuderende på MMD, producent på Teater REPUBLIQUE.

FILM 2: "MMD's pointe om at virkeligheden skabes i relationerne til andre, det fik jeg bekræftet i mit jobswop - fra en stor olievirksomhed til en lille enhed som frømandskorpset". Mød Allan K. Krestensen, leder af et stort organisationsudviklingsprojekt i Statoil og Klaus A. Mathiesen, uddannelseschef i Søværnets Frømandskorps, begge MMD 2008 - og hør dem fortælle om deres jobswop og refleksioner om MMD i den anledning.

Sidst opdateret: Master of Management Development // 13/07/2021

Kontakt MMD

Master of Management Development 
Programchef Lise Balslev 
CBS, Dalgas Have 15, DH.V.0.86
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 
 

Følg MMD