Master of Management Development

Master of Management Development

Velkommen til MMD's univers på CBS' hjemmeside. MMD er en stærkt fokuseret, toårig og deltidsbaseret masteruddannelse, som fokuserer 100% på 'leadership'.

Onsdag 23. nov. 2022 er sidste ansøgningsfrist til MMD (med start i jan. 2023)

Vi inviterer til 2 informationsmøder i efteråret: 13/9 & 25/10 kl. 9-10.30 på CBS i Dalgas Have 15. Læs mere og tilmeld dig et informationsmøde her

"På MMD lærer man ikke 'om' ledelse... "

Mød Jan Molin, MMD studieleder, som i denne kortfilm om MMD introducerer til uddannelsens grundprincipper om læring og ledelse i relationer, i praksis og i kontekst.

 

Kort om udbytte af MMD: MMD styrker dit personlige lederskab og din personlige udvikling. MMD's aktiviteter inspirerer og udfordrer deltagerne til ledelse og til at håndtere nye og konstant foranderlige sammenhænge. MMD uddanner analytiske og refleksive ledere. Uddannelsens aktiviteter giver dig et stærkt teoretisk og praktisk afsæt for at forstå og håndtere ledelses- og organisationsudvikling: Strategiske ræsonnementer, organisatoriske betingelser, psykologiske processer. MMD forløbet styrker dit personlige handlerepertoire. 

 

ET SÆRLIGT BLIK PÅ LEDELSE: Lær mere om MMD via vores videoer og podcast 

En masteruddannelse er en vigtig beslutning, som fordrer, at du i din argumentation er lydhør overfor både dine egne og din organisations behov og forventninger, og at du gerne meget konkret kobler det sammen med uddannelsens indhold og udbytte. 

Hvorfor MMD? Inspiration til argumenter

Til dig - fordi: 

Til din virksomhed - fordi: 

  • MMD giver nye perspektiver på kendte udfordringer 
  • MMD har tæt samspil mellem teori og praksis i uddannelsesforløbet 
  • MMD er kontekstbaseret og skaber læring til netop jeres udviklingsbehov
Sidst opdateret: Master of Management Development // 17/06/2022

Kontakt MMD

Master of Management Development 
Programchef Lise Balslev 
CBS, Dalgas Have 15, DH.V.0.86
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 
 

Følg MMD