Master of Management Development

MMD er en stærkt fokuseret, toårig og deltidsbaseret masteruddannelse, som fokuserer 100% på 'leadership'. Velkommen til MMD's univers på CBS' hjemmeside

ONSDAG DEN 18. NOVEMBER 2020 ER SIDSTE CHANCE FOR AT SØGE DET NÆSTE MMD FORLØB

TØV IKKE med at kontakte mig for at få uddybet dine spørgsmål til MMD's indhold, rammer og kobling til din praksis, praktiske og formelle spørgsmål, eller for at få kontakt til erfarne MMD'ere for at høre om deres erfaringer og udbytte på MMD. Mvh Lise Balslev, MMD programleder, lba.master@cbs.dk, mobil: 2440 0422

"På MMD lærer man ikke 'om' ledelse... "

Mød Jan Molin, MMD studieleder, som i denne kortfilm om MMD introducerer til uddannelsens grundprincipper om læring og ledelse i relationer, i praksis og i kontekst.

 

MMD styrker dit personlige lederskab og din personlige udvikling. MMD's aktiviteter inspirerer og udfordrer deltagerne til ledelse og til at håndtere nye og konstant foranderlige sammenhænge. MMD uddanner analytiske og refleksive ledere. Uddannelsens aktiviteter giver dig et stærkt teoretisk og praktisk afsæt for at forstå og håndtere ledelses- og organisationsudvikling: Strategiske ræsonnementer, organisatoriske betingelser, psykologiske processer. MMD forløbet styrker dit personlige handlerepertoire. 

 

ET SÆRLIGT BLIK PÅ LEDELSE: Lær mere om MMD via vores videoer og podcast 

En masteruddannelse er en vigtig beslutning. Det er en god strategi, at du i din argumentation er lydhør overfor både dine egne og din organisations behov og forventninger, og at du gerne meget konkret kobler det sammen med uddannelsens indhold og udbytte. 

Hvorfor MMD? Inspiration til argumenter

Til dig - fordi: 
Til din virksomhed - fordi: 
  • MMD giver nye perspektiver på kendte udfordringer 
  • MMD har tæt samspil mellem teori og praksis i uddannelsesforløbet 
  • MMD er kontekstbaseret og skaber læring til netop jeres udviklingsbehov
  • Hent PDF med flere argumenter til din chef

Sidst opdateret: Master of Management Development // 20/08/2020

Kontakt MMD

Master of Management Development 
Programchef Lise Balslev 
CBS, Dalgas Have 15, DH.V.0.86
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 
 

Følg MMD