Master of Management Development

MMD er en stærkt fokuseret, toårig og deltidsbaseret masteruddannelse, som fokuserer 100% på 'leadership'. Som et alternativ til CBS’ MBA-uddannelser, er MMD særligt målrettet ledere og ledelsesrådgivere som brænder for ledelse og forandring. MMD uddanner refleksive ledere og organisationsudviklere. Uddannelsen er forskningsforankret og kontekstbaseret. MMD tager udgangspunkt i dig og den praksis, du agerer i.

TILMELD DIG MMD INFORMATIONSMØDE DEN 6. NOVEMBER 2017 KL. 16.00 HER

INFO

 

Studiestart

MMD har studiestart hvert andet år. Næste studiestart er januar 2019. Mange MMD deltagere bruger et par år på at bringe sig i stilling til uddannelsen. Så måske er det nu, du skal i gang, hvis du overvejer MMD. Ring eller mail til os, hvis du har spørgsmål til uddannelsen eller brug for sparring vedr. optagelse. 

En masteruddannelse er en vigtig beslutning og investering. Det er en god strategi, at du i din argumentation er lydhør overfor både dine egne og din organisations behov og forventninger, og at du gerne meget konkret kobler det sammen med MMD's særtræk.

Hvorfor MMD? Inspiration til argumenter

Til dig - fordi: 
Til din virksomhed - fordi: 
  • MMD giver nye perspektiver på kendte udfordringer 
  • MMD har tæt samspil mellem teori og praksis i uddannelsesforløbet 
  • MMD er kontekstbaseret og skaber læring til netop jeres udviklingsbehov
  • Hent PDF med flere argumenter til din chef

"På MMD arbejder vi med en iagttagelse af, at mennesker er lukket for al anden fornuft, end den de selv producerer. At tage medansvar for at udvikle virksomheden gør det derfor påtrængende at lære, hvordan man skaber en proces, der giver deltagerne plads til at sprænge deres oplevede scener og rum." Jan Molin, professor, studieleder på MMD

Få indsigt i MMD via vores videoer 

 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 12/09/2017

Kontakt MMD

Master of Management Development 
CBS, Dalgas Have 15, SV.088
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk 
 

Følg MMD