Master of Business Development

Vejledning

Det er afgørende for os, at din Master of Business Development bliver relevant for både dig og din virksomhed. Derfor vil vi gerne rådgive og vejlede dig i, hvordan du bedst muligt kan sammensætte din optimale masteruddannelse.

master business development cbs fleksibel uddannelse vejledning

På CBS har vi solid erfaring i at vejlede erfarne erhvervsfolk i valget og sammensætning af efteruddannelse. Den erfaring stiller vi gerne til rådighed for dig, der er interesseret i en Master of Business Development eller undervejs i din uddannelse.

Sådan kan vi hjælpe dig
Uanset om du har blikket rettet mod et enkelt fag eller den fulde master, står vi klar til at rådgive og vejlede dig om, hvilket forløb der kan være det rigtige for dig. Sammen kan vi fra start identificere, hvilke kompetencer du ønsker at styrke og i hvilket tempo. Undervejs i dit uddannelsesforløb kan vi ligeledes løbende hjælpe dig i din videre afklaring: Hvor mange fag skal jeg tage på næste semester? Hvilket fag skal være det næste? Og hvordan supplerer et nyt fag mine tidligere opnåede kompetencer? Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan får du en fuld masteruddannelse
MBD sætter rammen for at indfri dit og din virksomheds potentiale. Med udgangspunkt i din og virksomhedens situation og behov, sammensætter du selv din masteruddannelse. Du kan vælge fag og tempo, præcis som det passer dig. Den fulde masteruddannelse kan gennemføres over en periode fra to til seks år og består af 60 ECTS-point. Du tilmelder dig ét fag ad gangen, og det er muligt at tage flere fag hvert semester. Fagene tages enkeltvis, og du forpligter dig således ikke til at tage den fulde MBD-uddannelse. Ønsker du at opnå mastergraden Master of Business Development, skal du gennemføre de to grundfag, fire valgfrie kernefag, mellem tre og seks supplerende valgfag samt masterprojektet. Du bestemmer selv i hvilken rækkefølge, du tager fagene. Det eneste der ligger fast er, at du først kan skrive din masteropgave til sidst, når du har bestået fag svarende til 48 ECTS-point.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang.

 

Sidst opdateret: Master of Business Development // 27/02/2020