Master of Business Development

Specialisering til finanssektoren

Vi tilbyder en specialisering inden for Governance, Risk Management og Compliance til dig, der arbejder i den finansielle sektor. Forløbet kan stå alene eller udbygges med andre fag fra Master of Business Development.

MBD’s specialisering er skræddersyet til dig, der arbejder i den finansielle sektor og vil holde dig opdateret med den nyeste viden fra CBS og de finansielle institutioner. Du får mulighed for at fordybe dig i den nyeste forskning og teori inden for fagområderne: Governance, Risk Management og Compliance. Det giver dig et stærkt fundament for din karriere i en sektor præget af digitalisering, internationalisering og øgede krav til regulering. Du bliver igennem specialiseringen klædt på til at navigere i de strategiske skift, der sker i den finansielle sektor i dag, så  du kan være på forkant med at udvikle din virksomheds forretning.

 

Opbygning

Specialiseringen består af tre fag, som enten kan tages samlet eller enkeltvis, og du kan udbygge med andre fag fra MBD – det er helt op til dig og dine behov. Specialiseringen indgår desuden som en del af valgfagene på MBD-uddannelsen og udgør 6 ECTS-point for hvert fag og samlet 18 ECTS-point.

 

Tilmeld dig allerede nu

Du tilmelder dig på samme måde som andre fag på MBD. Læs mere om, hvordan du nemt kommer i gang her.

Få en del af din specialisering finansieret
Hvis du er ansat i finanssektoren, har du mulighed for at få dele af din MBD finansieret. Læs mere her.

 
Sidst opdateret: Master of Business Development // 05/02/2021