Master of Business Development

Specialisering til finanssektoren

Vi tilbyder nu en specialisering inden for Governance, Risk Management og Compliance til dig, der arbejder i den finansielle sektor. Forløbet kan stå alene eller udbygges med andre fag fra Master of Business Development.

 
MBD’s nye specialisering er skræddersyet til dig, der arbejder i den finansielle sektor og vil holde dig opdateret med den nyeste viden fra CBS og de finansielle institutioner. Du får mulighed for at fordybe dig i den nyeste forskning inden for fagområderne: Governance, Risk Management og Compliance og for hermed opbygge et stærkt fundament for din karriere i en sektor præget af digitalisering, internationalisering og øgede krav til regulering. Med de kompetencer, specialiseringen giver dig, bliver du i stand til at navigere i de strategiske skift, der sker i den finansielle sektor i dag, så du hele tiden kan være med til at udvikle din forretning.
 
Opbygning
Specialiseringen består af tre fag, som enten kan tages samlet eller som enkeltfag. Hvert fag består af fire undervisningsdage fordelt over tre semestre, med start maj 2019.
Du kan tage specialiseringen eller et enkelt fag, som et selvstændigt forløb eller udbygge den med andre fag fra MBD – det er helt op til dig og dine behov.
Specialiseringen indgår desuden som en del af de supplerende valgfag på MBD-uddannelsen og udgør 6 ECTS-point for hvert fag og samlet 18 ECTS-point.

 

Tilmeld dig allerede nu
Der er nu åbent for tilmeldinger til den nye specialisering, som starter i maj 2019.
Du tilmelder dig på samme måde som andre fag på MBD ved at følge disse fem trin:
 
  • Trin 1: Undersøg, om du opfylder adgangskravene
  • Trin 2: Udfyld ansøgningsskemaet
  • Trin 3: Vi behandler din ansøgning og kontakter dig, hvis vi har brug for flere oplysninger
  • Trin 4: Vi tildeler dig plads på det eller de fag, du ønsker, og sender dig en optagelsesmail med al relevant information
  • Trin 5: Du betaler for de tilmeldte fag og er klar til at gå i gang med undervisningen
 
Ansøgningsskemaet finder du i toppen af siden.
 
Få en del af din specialisering finansieret
Alt du skal gøre er at klikke her og søge Finanskompetencepuljen. Hvis du får tildelt puljemidler, modtager du automatisk en mail fra os med henblik på at starte optagelsesprocessen.
Vær opmærksom på, at forudsætningerne for at opnå puljemidler fremgår af Finanskompetencepuljens hjemmeside. Vi anbefaler, at du orienterer dig på deres hjemmeside, inden du søger. Læs mere på finanskompetencepuljen.dk.
 
 
Sidst opdateret: Master of Business Development // 07/02/2020