Master of Business Development

Pris

Master of Business Development er en fleksibel efteruddannelse, hvor du tager ét (eller flere) fag ad gangen. Hvert fag koster mellem 10.000 og 20.000 kr.

På MBD kan du tage din master ét fag ad gangen. Et fag koster enten 10.000, 17.000 eller 20.000 kr. og giver dig ECTS, så du hele tiden er på vej mod en fuld master. De præcise priser kan du finde her, ved at klikke ind på de(t) fag, du er interesseret i.  
 
En fuld master i forretningsudvikling koster 186.000 kr. Derudover kommer udgifter til fx bøger og internat. Du betaler hvert semester for de fag, du er tilmeldt. Du forpligter dig ikke til at gennemføre den fulde uddannelse og kan derfor tage det antal fag, som du har brug for.
 
Læs mere om fag og forløb på MBD her.
 
For dig i finanssektoren
Du kan som medarbejder i finanssektoren få finansieret en række fag på Master of Business Development igennem Finanskompetencepuljen. Du kan søge om finansiering af op til tre kurser om året, dog max 15 ECTS-point pr. løbende år.

Det er muligt at søge om støtte til følgende MBD-fag:
 
 
Du skal klikke her og søge om finansiering via Finanskompetencepuljen. Hvis du får tildelt puljemidler, modtager du automatisk en mail fra os om at starte optagelsesprocessen.
Vær opmærksom på, at forudsætningerne for at opnå puljemidler fremgår af Finanskompetencepuljens hjemmeside. Vi anbefaler, at du orienterer dig på deres hjemmeside, inden du søger. Læs mere på finanskompetencepuljen.dk.
 
Du har som medarbejder i finanssektoren også mulighed for at vælge vores specialisering inden for Governance, Risk Management og Compliance. Specialiseringen består af tre fag, som enten kan tages samlet eller enkeltvis, og du kan udbygge med andre fag på MBD – det er helt op til dig og dine behov.
 
Læs mere om specialisering til finanssektoren her.
 
Er du interesseret i uddannelsen, så send os meget gerne en mail på mbd@cbs.dk eller ring til os på telefon 3815 3060.
 

 

Sidst opdateret: Master of Business Development // 13/11/2020