Master of Business Development

Nyt forløb til finanssektoren

Finansielle virksomheder presses i dag fra nye sider, og CBS tilbyder nu et særligt forløb til ansatte i den finansielle sektor, der ønsker at udvikle forretningen for at imødegå udfordringerne. Forløbet kan stå alene eller udbygges med andre fag fra Master of Business Development.

 

Den finansielle sektor skal i stigende grad udvikle sine forretninger i en verden præget af digitalisering, internationalisering og ikke mindst øget national og international regulering. Det øger behovet for at kunne udnytte de mange nye muligheder i udviklingen af virksomhedens forretning og forudsætter samtidig nye perspektiver på veletablerede rutiner, organisationer og grundforståelser.

Udfordringerne i den finansielle sektor har længe været genstand for CBS’ forskning, og derfor lancerer vi i starten af 2019 et efteruddannelsesforløb på masterniveau skræddersyet til at håndtere de særlige udfordringer, sektoren står overfor.

Opbygning

  • Forløbet trækker på den nyeste forskning inden for områder som governance, risk management og compliance og er en del af CBS’ fleksible efteruddannelse Master of Business Development (MBD).
  • Efteruddannelsesforløbet til den finansielle sektor kan stå alene eller udbygges med andre fag fra MBD, afhængigt af det konkrete behov.
  • Forløbet svarer til de supplerende valgfag på MBD-uddannelsen og udgør i alt 15 ECTS-point.

Ambitionen er som altid at designe et forløb, der giver dig mulighed for relevante refleksioner i forhold til netop dit arbejde og dine ansvarsområder. Det handler om, at skabe nye muligheder for forretningsudvikling ved at bruge forskningen til at opdage nye måder at tænke på - og herigennem skabe sig et nyt og større handlerum ved at udfordre egne rutiner og forforståelser.   

 

Vil du med fra starten?

Hvis du er interesseret i at komme med på forløbet så send os en mail på mbd@cbs.dk så kontakter vi dig når vi går i luften i 2019.

 
Sidst opdateret: Master of Business Development // 19/12/2018