Nyt magasin: Bliv inspireret til forretningsudvikling i din organisation

Nyheder

Det at udvikle en forretning kræver nye perspektiver på veletablerede rutiner, organisationer og grundforståelser. Det handler om evnen til at se nye muligheder og række ud efter dem. Bliv inspireret af en række profiler og organisation, der har gjort netop dette, i MBD’s nye magasin Re-ach.

 
22/10/2019

Magasinet Re-ach

Verden er fuld af muligheder, og på Master of Business Development ønsker vi at give dig nye perspektiver, så du kan udvikle din organisation. Det er formålet med uddannelsen og også med det nye magasin: Re-ach. Opdelingen af ordet understreger, hvad forretningsudvikling kan være: At man genbesøger opgaveløsninger og overvejer at gøre tingene på en ny måde.

I magasinet, som MBD netop har udgivet, kan du møde forskellige tilgange til forretningsudvikling og de personer og organisationer, der ser mulighederne og rækker ud efter dem.

Mød blandt andre direktøren for Nationalmuseet, Rane Willerslev, og Le Gammeltoft, der har stiftet kultursitet Heartbeats. Bliv desuden klogere på innovationsprocesserne hos Novozymes, og fordyb dig i, hvorfor også fiaskoer kan blive afgørende for en virksomheds strategi.

Bestil magasinet

Det trykte magasin kan du få sendt til din adresse ved at udfylde formularen her

Vi sender magasinet til dig hurtigst muligt, og i mellemtiden kan du læse en pdf-version af magasinet her.

 

Sidst opdateret: Master of Business Development // 22/10/2019