Nyheder


 
 • 20.11.2020

  Hurtig omstilling kræver parathed

  Coronakrisen har vist, at det er muligt at lægge både produktion og arbejdsliv radikalt om. Men hvad kommer krisen til at betyde for udviklingen inden for bæredygtighed og grøn omstilling?
 • 29.10.2020

  AVANCERET TEKNOLOGI SKAL KOMPLEMENTERE – IKKE ERSTATTE – VORES ARBEJDE

  Fremtidens arbejdsplads bevæger sig fra automatiseret til augmenteret arbejde, hvor algoritmer understøtter og dermed forstærker de menneskelige egenskaber. Det stiller krav til ledere og specialister, som skal identificere de opgaver, der bedst lader sig automatisere, og hvor der er størst gevinst.
 • 13.12.2019

  Nysgerrighed er endnu vigtigere end faglighed

  Hvorfor har vi brug for at fokusere på en ny form for dannelse i en tid, hvor arbejdsmarked, klima og hele måden, vi forstår verden på, er i konstant forandring? Hvorfor må vi ikke bare ønske os, at tingene fortsætter, som “de plejer”? Og hvorfor er det vigtigere at være nysgerrig end vidende? Direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, har ingen lette svar. Men han har til gengæld masser af håb for fremtidens kulturliv og arbejdsmarked, så længe vi er flere, der tør ranke ryggen, åbne sindet og være imødekommende over for forandringer. For de kommer – hvad enten vi vil dem eller ej.
 • 13.12.2019

  Alt skal ikke være en succes for i sidste ende at blive afgørende for strategien

  ”Museum of Strategic Projects” samler eksempler på projekter, som ikke alle var en succes fra begyndelsen, men som endte med at blive strategisk vigtige. Nogle på en højst overraskende måde. Museet skal prikke til vores måde at tænke strategiudvikling på, for hvad skal der til, før en strategi fungerer?
 • 22.10.2019

  Nyt magasin: Bliv inspireret til forretningsudvikling i din organisation

  Det at udvikle en forretning kræver nye perspektiver på veletablerede rutiner, organisationer og grundforståelser. Det handler om evnen til at se nye muligheder og række ud efter dem. Bliv inspireret af en række profiler og organisation, der har gjort netop dette, i MBD’s nye magasin Re-ach.
 • 17.09.2019

  Leder du efter en uddannelse, hvor du kan få ny viden og udvikle din forretning?

  Anne-Marie Ubbe, Managing Director hos Playpilot Danmark og MBD-studerende, fortæller i denne video, hvad hun har fået ud af uddannelsen. ”Uddannelsen har givet mig mulighed for at se vores organisation udefra med andre briller,” fortæller hun. Lyder det som noget for dig? Så kom til informationsmøde om MBD d. 30. oktober.
 • 14.06.2018

  Studieforberedende kursus

  Kurset "Videnskabelig viden og erhvervsøkonomisk metode" henvender sig til alle, der gerne vil forberedes og kvalificeres til masteruddannelsen Master of Business Development. Du bliver introduceret til videnskabsteori og erhvervsøkonomisk samt samfundsvidenskabelig metode.