Master of Business Development

Inspiration

Overvejer du en Master of Business Development? Så læs vores inspirationsartikler om forretningsudvikling med interviews af førende forskere og erhvervsfolk. Læs blandt andet om, hvorfor Rane Willerslev mener nysgerrighed er endnu vigtigere end faglighed. Eller læs om hvordan Marion Poetz, lektor på CBS mener, at man kan udvikle sin forretning gennem åben innovation.

 

MAGASINET RE-ACH

I magasinet kan du læse om forskellige tilgange til forretningsudvikling og møde dem, der ser mulighederne og rækker ud efter dem. Mød blandt andre direktøren for Nationalmuseet, Rane Willerslev, og Le Gammeltoft, der har stiftet kultursitet Heartbeats. Bliv desuden klogere på innovationsprocesserne hos Novozymes, og fordyb dig i, hvorfor også fiaskoer kan blive afgørende for en virksomheds strategi.

Reach billede

 

Vil du kortlægge corona-krisens påvirkning af din forretningsmodel?

MBD-underviserne Carsten Lund Pedersen og Thomas Ritter har lavet en arbejdsbog og video, der kan hjælpe dig med at strukturere de udfordringer og muligheder, som krisen skaber for din forretningsmodel.

corona_mbd_ritter_og_carsten_cbs.dk_

NYSERRIGHED ER ENDNU VIGTIGERE END FAGLIGHED

Hvorfor har vi brug for at fokusere på en ny form for dannelse i en tid, hvor arbejdsmarked, klima og hele måden, vi forstår verden på, er i konstant forandring? Hvorfor må vi ikke bare ønske os, at tingene fortsætter, som “de plejer”? Og hvorfor er det vigtigere at være nysgerrig end vidende? Direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, har ingen lette svar. Men han har til gengæld masser af håb for fremtidens kulturliv og arbejdsmarked, så længe vi er flere, der tør ranke ryggen, åbne sindet og være imødekommende over for forandringer. For de kommer – hvad enten vi vil dem eller ej.


Billede af Rane Willerslev

FORRETNINGSUDVIKLING HANDLER OM STRUKTUR OG OM AT TURDE BYDE AUTONOMI VELKOMMEN

Hvis virksomheder og organisationer vil vækste og have succes i fremtiden, så er det essentielt, at de forstår at forretningsudvikle. Den præmis har flere virksomheder erkendt. Men mange virksomheder ved ikke, hvordan de skal gribe forretningsudviklingen an. Det fortæller Thomas Ritter, der er professor og underviser i faget ”Forretningsudvikling” på Master of Business Development.

Hvis virksomheder og organisationer vil vækste og have succes i fremtiden, så er det essentielt, at de forstår at forretningsudvikle. Den præmis har flere virksomheder erkend
 

ÅBEN INNOVATION ÅBNER MULIGHEDER OG LADER DEN BEDSTE IDÉ VINDE

Virksomheders innovation kommer i stigende grad til at foregå gennem "åbne" innovationsprocesser, hvor folk uden for virksomheden bidrager til løsninger. Hvor godt virksomheder lykkedes med det, kan afgøre deres succes i fremtiden.

Virksomheders innovation kommer i stigende grad til at foregå gennem åbne innovationsprocesser, hvor folk uden for virksomheden bidrager til løsninger.

Sidst opdateret: Master of Business Development // 20/08/2020