Master of Business Development

Inspiration

Overvejer du en Master of Business Development? Så læs vores inspirationsartikler om forretningsudvikling med interviews af førende forskere og erhvervsfolk. Læs blandt andet om hvodan IKEAs adm. direktør Dennis Balslev udvikler IKEAs forretning ved at lytte til deres kunder. Eller læs om hvordan Marion Poetz, lektor på CBS mener, at man kan udvikle sin forretning gennem åben innovation.

 

IKEA LYTTER SIG TIL SUCCES I DANMARK - NÅR KUNDESERVICE BLIVER TIL FORRETNINGSUDVIKLING

De fleste virksomheder vil nok mene, at de har kunden i centrum. Men for IKEA er det mere end en floskel og en stor grund til deres succes, mener adm. direktør Dennis Balslev. Han står klar til at opfylde det ultimative kundeønske, når han i 2019 slår dørene op for en ny IKEA i det centrale København.

 De fleste virksomheder vil nok mene, at de har kunden i centrum. Men for IKEA er det mere end en floskel og en stor grund til deres sucess, mener adm. direktør Dennis.

 

FORRETNINGSUDVIKLING HANDLER OM STRUKTUR OG OM AT TURDE BYDE AUTONOMI VELKOMMEN

Hvis virksomheder og organisationer vil vækste og have succes i fremtiden, så er det essentielt, at de forstår at forretningsudvikle. Den præmis har flere virksomheder erkendt. Men mange virksomheder ved ikke, hvordan de skal gribe forretningsudviklingen an. Det fortæller Thomas Ritter, der er professor og underviser i faget ”Forretningsudvikling” på Master of Business Development.

Hvis virksomheder og organisationer vil vækste og have succes i fremtiden, så er det essentielt, at de forstår at forretningsudvikle. Den præmis har flere virksomheder erkend

 

MALOU SKABTE FORBINDELSE TIL MYANMAR OG UDVIKLEDE TELENORS FORRETNING

Malou Toft fra Telenor fik til opgave at bygge et forretningsområde op fra buden, der skulle leverere mobil- og internetforbindelse til et helt nyt marked i Myanmar.

Malou Toft fra Telenor fik til opgave at bygge et forretningsområde op fra bunden, der skulle leverer mobil- og internetforbindelse til et helt nyt marked i Myanmar.

 

ÅBEN INNOVATION ÅBNER MULIGHEDER OG LADER DEN BEDSTE IDÉ VINDE

Virksomheders innovation kommer i stigende grad til at foregå gennem "åbne" innovationsprocesser, hvor folk uden for virksomheden bidrager til løsninger. Hvor godt virksomheder lykkedes med det, kan afgøre deres succes i fremtiden.

Virksomheders innovation kommer i stigende grad til at foregå gennem åbne innovationsprocesser, hvor folk uden for virksomheden bidrager til løsninger.

Sidst opdateret: Master of Business Development // 28/06/2018