4 masteruddannelser - find din

Få teorien, der kan udvikle din praksis. Gør dine kompetencer til ekspertiser, og få nye perspektiver, der kan flytte din organisation. På CBS kan du vælge mellem fire masteruddannelser på et højt fagligt niveau, der passer til din karriere og dit liv.

1
2
3
MMD
Stefan Gravang

Master of Business Development, MBD

En fleksibel masteruddannelse for dig, der hører til blandt virksomhedens erfarne nøglemedarbejdere og har ansvar for at løfte og udvikle forretningsområder. Du står måske over for en konkret udfordring, hvor du har brug for at se nye muligheder og retninger - det kan MBD hjælpe dig med. Du kan læse et fag ad gangen og løbende sammensætte din fulde master i forretningsudvikling.

Læs om MBD og dit udbytte af uddannelsen. 

 

Master of Management Development, MMD

En masteruddannelse, der uddanner analytiske og refleksive ledere. MMD styrker dit personlige og faglige lederskab til at skabe innovative forandringer i din organisation. Uddannelsen er målrettet ledere fra både privat og offentlig sektor, der skal håndtere nye og konstant foranderlige sammenhænge. Som deltager på MMD bliver du en del af et fokuseret to-årigt personligt udviklingsforløb for op til 36 ledere per hold.

Læs om MMD og dit udbytte af uddannelsen. 

 

Master of Public Governance, MPG

En masteruddannelse, der udvikler samfundet gennem bedre offentlig ledelse. Vi uddanner ledere i den offentlige sektor til at forandre egen praksis, analysere udfordringer og udvikle den handlekraft, der kan bringe samfundet videre. Du designer selv indholdet af din uddannelse med mulighed for at sammensætte din læring bredt eller specialisere dig dybt. Enten gennem enkelte fag eller en hel masteruddannelse.  

Læs om MPG og dit udbytte af uddannelsen. 

 

Master i Skat

Den fleksible uddannelse på højeste faglige niveau til dig, der arbejder med skat i Danmark. Både i det private og i den offentlige sektor. Master i Skat bygger på en tværfaglig problemorienteret tilgang og på deltagernes viden og erfaring. Da uddannelsen er fleksibel, sammensætter du selv dit personlige forløb. Det er også muligt at vælge enkelte fag, inden for netop det du beskæftiger dig med.

Læs om Master i Skat og dit udbytte af uddannelsen. 

 

På CBS har du også mulighed for at vælge andre typer af efteruddannelse. Læs om vores HD- og MBA-uddannelser og de korte kurser hos CBS Executive Fonden. 

Sidst opdateret: Master of Business Development // 22/09/2021