Masteruddannelser til dig og din organisation

Velkommen til CBS' masteruddannelser. Her mødes ledere og specialister fra det offentlige og private Danmark for at udvikle sig selv og deres organisation

Vores ambition er at uddanne dem, som udvikler Danmark. Når du tager en masteruddannelse hos os, bliver du en del af den ambition sammen med de over 3500 andre deltagere, som aktuelt er i gang med deres efteruddannelse. 

Vil du vide mere om en af vores fire masteruddannelser? Find dem her.

Master of Business Development

Master of Management Development

Master of Public Governance

Master i Skat

Vi uddanner specialister og ledere til at analysere og forandre deres praksis. Det gør vi gennem undervisning, som bygger på forskning tæt forbundet med din hverdag. Lederskab, forretningsudvikling, digitalisering, skat, strategi, forandringsledelse og kommunikation er nogle af de centrale fagområder. Vores undervisere forsker i de komplekse problemstillinger, du møder. Og på CBS drøfter du din praksis med både undervisere og de andre deltagere. Vi har lang erfaring med, at den brede sammensætning af deltagere udvider både deres horisont og netværk. 

I videoen kan du møde fire af vores deltagere, som har udviklet deres professionelle og personlige kompetencer med en masteruddannelse.

 

Vil du gerne drøfte dit valg af efteruddannelse? Du er meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Sidst opdateret: Master of Business Development // 15/02/2022