Hvordan tackler du skolereformen?

Hvordan bedriver du skoleledelse med den nye folkeskolereform som seneste modspiller/medspiller/samspiller? Med skolereformen er folkeskolen under pres, hvilket stiller store krav til den enkelte skoleleder. Master of Public Governance udbyder nu to moduler indenfor skoleledelse der er rettet mod skoleledere og andre ledere der arbejder med ansvar for den pædagogiske udvikling i folkeskolen.

17/03/2016

Hvordan tackler du skolereformen? MPG tilbyder nye moduler inden for skoleledelse.

Folkeskolen er under pres! Skolereformen forudsætter langt mere fokus på den enkeltes skoles pædagogik, styring, motivation, performance og resultatmålinger, så alle elever lærer mere, end de gør i dag. Samtidig skal folkeskolen være inkluderende og have væsentlig flere elever i normalundervisningen end tidligere. Dette stiller store krav til den enkelte skoleleder.

Master of Public Governance udbyder i efteråret 2016 to moduler indenfor skoleledelse der er rettet mod skoleledere og andre ledere der arbejder med ansvar for den pædagogiske udvikling i folkeskolen.

Modulerne kan stå alene, men kan efterfølgende udbygges med en række andre moduler på Master of Public Governance og indenfor en seksårig periode lede til en mastergrad indenfor offentlig ledelse-.

De to moduler er:

1. Strategisk pædagogisk lederskab i skolen (15 ECTS - løber over tre semestre).
  2. Styring, motivation og performance i folkeskolen (3 ECTS).

Læs mere om de to nye moduler her.

Tilmelding

Modulerne indgår som valgfag på MPG og udløser i alt 18 ECTS point. Optag og tilmelding foregår via vores vanlige ansøgningsskema og optagelsesprocedure, som åbner den 1. april 2016. Find ansøgningsskemaet her på hjemmesiden under 'Optagelse' fra den 1. april og ansøg senest den 1. maj.

Spørgsmål?

Kontakt MPG sekretariatet på tlf. 3815 3633 eller e-mail mpg@cbs.dk