Myten om den moderne leder. R. Stacey på MMD

Læs et fantastisk interview med professor Ralph Stacey i anledning af hans besøg og oplæg på MMD'ernes masterclass i oktober på Hærens Officersskole, Frederiksberg Slot.

07/01/2015

Ledelseidag.dk nr. 1 er netop udkommet med et fantastisk interview med Ralph Stacey i anledning af hans besøg og oplæg på MMD'ernes masterclass i oktober på Hærens Officersskole, Frederiksberg Slot. Læs interview med Stacey "Myten om den moderne leder

I de sidste afsnit af interviewet beskriver Stacey, hvordan han oplever at ledelsesforståelsen mange steder fjerner sig mere og mere fra de indsigter, som han står for. Samtidig oplever han at flere og flere ledere faktisk bliver interesserede i det han har at fortælle. Fordi deres erfaring er, at planer og kontrolsystemer ikke virker eller rykker. Hans budskab er derfor alt i alt, hvad vi kan bekræfte her fra MMD, at der er en større lydhørhed og modenhed nu overfor hans ledelsesforståelse end tidligere, og at en modreaktion er på vej. Det er da positivt budskab på en af årets første dage. 
 
Sidst opdateret: Master of Management Development // 01/06/2015